Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

niania

Polecane posty

Gość gość

Cześć. Jakie środki ostrożności polecacie przy zatrudnieniu niani? Moja pociecha ma 2 latka, a do pracy chodzić trzeba. Zastanawiamy się z mężem nad zamontowaniem jakiejś dyskretnej kamerki, by wiedzieć, że naszemu maleństwu nie dzieje się krzywda.

Gość gość
Oddałabym na twoim miejscu do żłobka. Nianka to cholera wie co zrobi, a jeszcze z kraju spierdzieli, swam fałszywy dowód pokaze i nic jej nie zrobicie

Gość gość
Zgadzam się. Trudno zostawić własne dziecko obcej osobie. Dobrze, że pomyśleliście o monitoringu jakimkolwiek. jezeli nie macie mozliwosci np oddawac jej dziadkom na czas pracy.

Gość gość
niestety, na czas pracy nie mamy maleństwa komu powierzyć. Szukam jakiegoś sprzętu, którego ona nie zauważy i najlepiej,żeby działał przez kilka godzin.

Gość gość
Najpierw zastanów się, czy nie lepiej zatrudnić jakąś znajomą koleżankę na przykład. Taką, której możesz zaufać. Montowanie kamerki to tak czy siak dobry pomysł, kogokolwiek byś nie zatrudniła. Tak, to przynajmniej będziesz spokoniejsza, że znasz osobę, której powierzasz swojego potomka. Ja mam np zamontowaną.