Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Hemoroidy w wieku 18 lat? Pomocy!

Polecane posty

Gość gość

To strasznie krępujące, nie odczuwam zadnego bólu, swędzenia ani nic. Jakis czas temu zauwazylam przy podcieraniu troszke krwi na papierze i czasem se to powtarza ale absolutnie nic tam nie czuje. A ostatnimi dniami zauwazylam ze przy odbycie mam taką jakby kulke, ona czasem jest a czasem jej nie ma ;/ nie wiem o co chodzi starsznie sie krępuje isc z tym do lekarza. Jestem mloda i prowadze bardzo zdrowy tryb zycia, nic co mogloby powodowac hemoroidy ale tak to troszke wygląda :/ chociaz nic nie czuje :/

Gość gość
Przy wypróznianiu czasem nadrywa sie błonka i wystepuje lekkie krwawienie. Jednak tą kulke i tak powinien zdiagnozować lekarz

Gość Krzysiek Wrzała
Hemoroidy są też schorzeniem genetycznym. Dlatego raczej nie ma co się wstydzić. Poczytaj sobie na tej witrynie - http://bez-hemoroidow.pl * Blog Bez Hemoroidów * życie bez hemoroidów Wszystko ładnie wyjaśnili, więc myślę, że właśnie przez wzgląd na zdrowy tryb życia i młody wiek - twój organizm poradzi sobie dużo lepiej po zaaplikowaniu odpowiednich środków. Ale przede wszystkim głowa do góry, hemoroidy to przecież nie koniec świata :)