Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezapłodniona przyszła mama

Samozapłodnienie,czy to nadal jest w modzie?

Polecane posty

Gość niezapłodniona przyszła mama

Witajcie,chciałabym zapytac co sądzicie o samozapłodnieniu ,jakich narzędzi używałyście i czy korzystałyście z porad lekarza czy raczej zdałyście się na samodzielny zabieg przy pomocy poradnika?

Gość gość
A na czym polega samozaplodnienie? :)

Gość Elanour
Cześć,kiedyś planowałam samozapłodnienie przy pomocy strzykawki.Ale nie dałam rady tego przeprowadzić.Myślę że to zabieg dla wyjątkowo zręcznych kobiet ,trzeba być dobrze wygimnastykowanym. Mnie zapładniał mój lekarz przy pomocy narzędzia

Gość Host
Wydaje mi się że dzisiaj rzadko stosowane,bo teraz to wszystko musi prowadzić lekarz.A dziewczyna już nawet palcem nie kiwnie,czeka na gotowe.Więc pozostaje albo chłopak,albo lekarz,a tak samemu to im się wcale nie chce

Gość gość
w ogóle niemodne.Dzisiaj tylko porządne kobiety wybierają tę metodę.Reszta jest zboczonych,cóż..

Gość gość
Nowoczesna kobieta zapładnia się sama,pełna automatyzacja. Niestety ,większość jest w tyle za modą...

Gość gość
są holenderskie zestawy jeden 'Mała aborterka' drugi -'Samozapładniaczka" ten drugi pewnie was zainteresuje .Za specjlana dopłatą dostaniecie pocztą meteriał genetyczny pobrany w okręgowej zlewni nasienia . Każda nowoczesna kobieta poradzi sobie w ten sposób z samozapłodnieniem . Na Manifach te widoczne tam czasem dzieciate to w 100% własnie tak wyprodukowały sobie potomka.

Gość gość
Byłam na takiej manifie w obronie praw kobiet i demokracji i jedna była na 100% samozapłodniona,nie mogła miec faceta,ale miała dziecko. Zestaw samozapładniaczka to jest taka wielka strzykawka na statywie i to trzeba sobie założyć.Tam sie ładuje taki jakby pistolet i on wstrzykuje materiał genetyczny. Materiał można zamówić w internecie. Ale to nie jest proste w obsłudze,więc nie każda z tego skorzysta

Gość gość
ma sens,to coraz bardziej popularna metoda

Gość gość
To przyszłość cywilizacji,bo juz niedługo faceci przestaną byc zdolni do tej czynności z powodu chorób cywilizacyjnych.Naukowcy wciąż rozwijają nową technologie samozapładniania

Gość gość
Musisz przedstawić akt zapłodnienia i wyniki testu ciążowego oraz napisać wniosek o przyznanie 500+ ze wzgędu na DOMNIEMANIE urodzenia dziecka przy czym zaraz po nim urodzi się drugie dziecko.To też musisz jakoś udowodnić,wskaż dowody że to bliźnięta