Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nigdy nie będę miał dziewczyny

Polecane posty

Gość gość

Bo każda wymaga modela z wyglądu

Gość gość
nieprawda

Gość gość
PRAWDA W 100%

Gość gość
to samo można powiedzieć o facetach, że lecą tylko na wygląd. Nie wiem co kiego wała ktoś ciągle taki temat wrzuca. Masz pewnie zjebany charakter i ciągle się nad sobą użalasz, a najłatwiej zwalić winę na innych za swoje niepowodzenia

Gość gość
Mimo fajnego charakteru nigdy nie miałem dziewczyny to pokazuje jak chore macie wymagania wobec chłopaka.

Gość gość
Odrzuciliście mnie za wygląd, bo nie wyglądałem jak model z brazylijskiej telenoweli.

Gość gość
może właśnie wydaje Ci się, że masz fajny charakter. Tak Wam powiem coś od siebie - jeśli facet tylko narzeka, że żadna go nie chce z powodu wyglądu, użala się nad sobą i ma ciągłe pretensje do całego świata to naprawdę odrzuca. Ja bym nie wytrzymała z kimś takim. I serio, nie każda leci na wygląd. Aparycja jest oczywiście uwzględniana i tak jest w przypadku obu płci, ale nie jest na 1 miejscu w wyborze partnera - przynajmniej nie dla wszystkich. Jak facet ma zjebany charakter to nawet wygląd adonisa nie pomoże. Przestańcie już marudzić na baby, bo u obu płci są zjebane przypadki i nie ma co gadać że tylko baby są takie złe. Strasznie dużo narzekania na tym forum. Aż się rzygać chce

Gość gość
gość dziś Nie wydaje mi się moim charakterem się kobiety zachwycają nie wierzą, że tacy mężczyźni jak ja istnieją jak zobaczą , że nie wyglądam jak ciacho zrywają kontakt. https://zapodaj.net/42415b6917777.jpg.html

Gość gość
Widzę że spodobał ci się mój mem. :)

Gość gość
Kiedy będę miał dziewczynę?

Gość gość
widocznie wybierasz taki typ bab, pewnie jeszcze na jakimś portalu randkowym. Jak dla mnie to tam ludzie tylko seksu szukają. Normalne laski to Ty w realu znajdziesz a nie na profilu z wytapetowaną dziunią

Gość gość
gość dziś Z tym to masz racje szukam dzoewtylko na portalu randkowych troche tez próbowałem w realu ale bez skutku :) Nie szukam ładnej tylko normalnej z wyglądu może mieć kilka kg na plusie mnie nie to nie przeszkadza ważne jakie ma serduszko.

Gość gość
Kiedyś mnie podrywały 2 bardzo ładne dziewczyny, jedna wprost się spytała czy nie mam dziewczyna, druga nie tak od razu trochę się przestraszyłem, nie wiedziałem co robić, nigdy w takiej sytuacji nie byłem olałem je, bo były zbyt ładne dla mnie! głupieje przy takich, dostaje niesamowitego stresu, serce mi bije jak szalone tak reaguje na ładne istoty dlatego nie lece i nie chce ładnej.

Gość gość
Tylko że takie dziewczyny jakich szukasz na ogół nie zakładają profili na portalach randkowych, tylko właśnie takie puste laski (pewnie nie wszystkie ale większość). Tam to się wyrywa laski lub facetów a nie szuka partnera do stałego związku. Ja sama omijam takie babska szerokim łukiem, kumpluję się z normalnymi dziewczynami i żadna z nich nie ma konta na takim portalu. Dlatego Ci się wydaje, że wszystkie są takie na jakie trafiasz w sieci. To tak jakbyś szukał kwiatka w gównie (albo królika w oborniku jeśli tak to lepiej brzmi) :P

Gość gość
Im ładniejsza tym gorzej dla mnie serce bije tak, że na zawał mogę paść dlatego tak omijam ślicznotki.

Gość gość
No to widzisz, te co Ty chcesz nie chcą Ciebie, a jak jakieś się Tobą interesują to uciekasz :P Może się zastanów nad swoimi wyborami i zachowaniem zamiast od razu zrzucać cały hejt na kobiety :)

Gość gość
To było wtedy kiedy byłem bardzo nieśmiały, teraz od kilku lat żadna mnie podrywa/podrywała.

Gość gość
To skoro już nie jesteś nieśmiały sam zacznij podrywać. Pisałeś, że szukasz kobiety z dobrym serduszkiem (chyba że to ktoś inny pisał) - takie kobiety zwykle są nieśmiałe i nie będą się same na Ciebie pchały. Trzeba trochę zadziałać

Gość gość
kiedy to było z 9-10lat temu Teraz od tego czasu żadna się mną nie interesuje mają mnie kompletnie gdzieś

Gość gość
Tak to ja pisałem

Gość gość
dalej jestem nieśmiały ale nie do takiego stopnia co wcześniej

Gość gość
Im jesteś starszy tym większe prawdopodobieństwo, że kobiety w Twoim wieku lub zbliżonym do Twojego są już w stałych związkach. Z tym też trzeba się liczyć, że wybór staje się coraz bardziej ograniczony

Gość gość
Czuje się nie atrakcyjny dla kobiet dlatego ich nie podrywam

Gość gość
Jak widze dziewczynę to sobie myślę "pewnie ciacha wymaga haha"

Gość gość
gość dziś Przecież wiem nie moja wina, że teraz mnie żadna nie chce.

Gość gość
Może właśnie niepotrzebnie. Jeśli facet ma dobry charakter i jest wartościowym człowiekiem, to wygląd schodzi na dalszy plan. A sama kwestia wyglądu też jest zależna od gustu, wiadomo że nie każdemu podoba się to samo. Zacznij działać a znajdziesz kobitę dla siebie ;) powodzenia Ci życzę

Gość gość
gość dziś Mam to w nosie nie moja wina, że lecą na wygląd i olewają normalnych mężczyzn.

Gość gość
gość dziś I takim czymś sam siebie blokujesz. I po co? Trochę więcej pewności siebie