Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gorącaprośbaopomoc

POMOCY!!! Depilacja woskiem!!

Polecane posty

Gość gorącaprośbaopomoc

Błagam o pomoc kogokolwiek kto się na tym zna! 2 dni temu byłam u kosmetyczki na depilacji woskiem wąsika. Zabieg był bolesny gdyż miałam wyrwane włoski pierwszy raz i miałam ich dużo i ciemnych. Wysypka uczuleniowaw postaci krostek to ponoć normalna reakcja jednak dodatkowo mam spuchniętą CAŁĄ górną wargę... czy może to być reakcja alergiczna na wosk? Czy to mi zejdzie wraz z tym jak zejdą krostki? Już od dwóch dni nie mogę spać z nerwów gdyż boję się że w momencie zerwania te usta zostały jakoś naciagniete albo w środku się coś pozrywalo i są spuchnięte... nie wiem co robić proszę o pomoc!

Gość gość
A co na to kosmetyczka? Chyba zgłosiłas jej swoj problem?

Gość gość
powiedz kosmetyczce o swoich objawach powinna coś zaradzić, ja zawsze używam kremów do depilacji a w zasadzie jednek z serii vanity z olejkiem rożanym bo po nim nie mam w ogóle podrażnień

Gość gość
Doskonałe depilatory laserowe Rio do domowego użytku. Dostępne w kilku wariantach konfiguracyjnych i cenowych stanowią najlepszą alternatywę dla depilacji laserowej wykonywanej w salonach kosmetycznych. Urządzenia Rio sprawiają, że depilacja laserowa przestaje być elitarnym i problematycznym zabiegiem – można ją wykonać w domu za ułamek ceny depilacji gabinetowej. http://nplink.net/HSLr1Mtf

Gość LojalnaJola
Ja tam Ci polecam depilacje laserową. Według mnie warto się wybrać do Vici Clinic w Krakowie. Bardzo miła obsługa, fajny stosunek jakości do ceny.. ogólnie spoko. Depilują Light Sheerem, a bikini głębokie kosztuje tylko 199 zł więc taniej niż u konkurencji.

Gość AniazKrakowa2
Za depilację laserową pach zapłaciłam w krakowskim Vici Clinic 99 zł za jeden zabieg. Na dodatek na pierwszy zabieg otrzymałam 50% zniżki. Efekt widoczny bardzo szybko, zabiegi praktycznie bezbolesne.

Gość Tola567
W Vici Clinic w Krakowie zabiegi wykonywane są nowoczesnym laserem Light Sheer Duet. Często można trafić na różne promocje, jak na przykład rabat 50% na pierwszy zabieg. Zabiegi wykonywane są przez panią Kasię, przesympatyczną profesjonalistkę :)

Gość inkainka77
Zabiegi laserowej depilacji robiłam w Vici Clinic w Krakowie. Każdemu polecam to miejsce. Przemiła obsługa (pani Kasia i pani Gosia - pozdrawiam!), efekty bardzo szybko widoczne. No i co bardzo ważne - zabiegi prawie wcale nie bolały. To dla mnie ogromna zaleta.

Gość mangostan
Kiedyś miałam ogromny problem z owłosieniem - włosy rosły mi bardzo szybko, przez co musiałam codziennie je golić. Jakiś czas temu za namową koleżanki trafiłam do Vici Clinic w Krakowie. To była dobra decyzja. Parę zabiegów i z głowy.

Gość Tomka126
Depilacja laserowa to najlepsza możliwa opcja. W zeszłym roku zrobiłam sobie zabiegi depilacji laserowej na łydki w Vici Clinic w Krakowie, do dziś włoski nie odrastają. Mam święty spokój. Zabiegi nie bolały więc tego też nie musicie się obawiać.

Gość Kamila19855
Polecam zabiegi depilacji laserowej wykonywane w Vici Clinic w Krakowie na ul. Św. Sebastiana. Bardzo profesjonalne podejście do klienta. Zabiegi wykonywane są za pomocą lasera Light Sheer Duet, dzięki czemu są praktycznie bezbolesne.

Gość Kalina909
Zachęcam do wykonywania zabiegów depilacji laserowej, znacznie ułatwiają życie. Wystarczy kilka zabiegów - a spokój do końca życia. Polecam Vici Clinic w Krakowie - dysponują tam świetnym laserem Light Sheer Duet.

Gość Patki33
Ja byłam ostatnio na depilacji laserowej i wydaje mi się że jest jedno z lepszych rozwiązań. Spokój z włosami na długi czas. Zabieg robiłam w tej klinice http://klinikaestetica.pl/ warto tam zajrzeć wykwalifikowani pracownicy i bardzo mili

Gość Juta 22
Polecam naturalne metody Od wielu lat stosuję depilację cukrową. Jestem bardzo zadowolona, żadnych problemów. Z samego początku chodziłam do sklepu gotową pastę, od roku sama ja robię, wystarczy woda, cukier i sok z cytryny. Tutaj znajdziesz trochę informacji http://depilacjacukrowa.com.pl/zalety-depilacji/

Gość Mirka 21
Za tydzień mam 3 zabieg depilacji. Jestem mega zaskoczona. Wybrałam polecany salon kosmetyczny. Naprawdę warto. Sporo wyczytałam o tutaj www.ib.com.pl/zdrowie-i-uroda/depilacja-laserowa-zabieg-medyczny-estetyczny. Gorąco polecam.

Gość Juta 30
Moja przyjaciółka zrobiła sobie depilację laserową, o ile pamiętam, to wybrała laser Palomar Vectus . Jest bardzo zadowolona. Sama byłam pod wrażeniem efektu. Po jednej sesji było widać rezultat. To był słuszny wybór. Nic nie bolało. W pełni zadowalający efekt. Jeżeli myślicie o zabiegach depilacji laserowej, to gorąco mówię - tak warto. www.kor.com.pl/zdrowie-i-uroda/depilacja-laserowa-depilacja-woskiem

Gość Cukrowa 30
Patrzcie!znalazłam ekstra wyszukiwarkę salonów z zabiegami depilacji laserowej. Można przeszukiwać według różnych miast. Działa bardzo prosto. Trzeba tylko wybrać wasze miasto: http://www.depilacjelaserowe.pl/. Pomogło mi to wyszukać salon kosmetyczny z depilacją laserową.

Gość Juta 22
Przyjaciółka podesłała mi link interesującą stronę o różnych rodzajach depilacji http://depilacja24.pl Jak dla mnie super. Nie miałam pojęcia, że jest tyle sposobów depilacji. Od zawsze używałam jednorazowych maszynek. Bardzo zainteresowała mnie laserowa depilacja. nie wiem jak działa laser od depilacji na tatuaże , ktoś wie?