Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Afirmator

Kobiety a uroki milosne

Polecane posty

Gość Afirmator

Po te uroki milosne zglaszaja sie wylacznie kobiety, bo faceci reaguja zemsta, aby kobieta ktora porzucila, cierpiala. Tez kiedys pomagalem kobietom porzuconym afirmacja na powrot partnera. Owszem dzialalo ale tylko na krotko. Potem znow ktotnie i rozstanie. Teraz tylko zalecam takim kobietom o zaniechanie takich rytualow i zajac sie afirmacja na idealnego partnera.

Gość gość
Kobiety to glupie stworzenia, chca tylko tego jednego nieudacznika, a nie staraja sie o idealnego partnera.

Gość gość
A ja wlasnie afirmowalam sie na wymarzonego partnera i go mam :). Powodzenia wszystkim i wytrwalosci w afirmowaniu sie na szczescie.

Gość Afirmator
Tak powinna robic kazda kobieta ktora zamierza poznac idealnego partnera. Gratulacja!

Gość Iris88
Nie wszystkie sa takie same. Te madrzejsze wchodza w zwiazek dopiero z odpowiednim. Polecam zakup oryginalnych, modnych i sportowych butów na http://air-jordan.pl/pl/

Gość gość
A co maja buty wspolnego z idealnym partnerem. Moze w Twoich butach szybciej doleca do idealnej partnerki.

Gość gość
faceci reagują zemstą? naprawde?

Gość gość
Niestety tak jest. Ocierniaja ex.

Gość gość
A kobiety chca za wszelka cene tego lajdaka ktory jeje nie chce.

Gość gość
Zalecam wszystkim kobietom porzuconym, afirmacje o idealnego partnera a nie na powrot lajdaka!

Gość gość
Jak miało się do czynienia z chamem, łazją, pijakiem, narkomanem, wykolejeńcem, to trzeba mieć pod kopułą nie ten teges, żeby się chciało do tego kogoś wracać i jeszcze zamawiać uroki. Tak robi patologia.

Gość gość
Juz podkreslalem, ze tylko kobiety szukaja uroki na powrot lajdaka, a faceci porzuceni szukaja zemsty, opowiadaja negatywne i wymyslone rzeczy o swojej ex. Zalecam drogie panie szukajcie afirmacji o idealnego partnera!

Gość gość
Wtedy zycie stanie sie piekniejsze.

Gość gość
Duzo kobiet jest upierdliwych nie chce przyjac tego do wiadomosci. Zachowuja sie jak cielaki ktorzy w kolejce stoja do rzeznika.

Gość gość
Dlatego jest tyle nieszczesliwych kobiet ktore nie daza znalesc idealnego partnera, tylko trzymaja sie nieudacznika jak pies ktory trzyma kosc w zebach.

Gość gość
Wystarcza skuteczna afirmacja na idealnego partnera.

Gość gość
A jak ona idzie? ;)

Gość gość
Wpisz do przegladarki afirmacje idealny partner

Gość gość
Otwieram swoje serce na miłość. Otwieram swoje serce na bliskość z drugą osobą. Coraz pełniej uświadamiam sobie jak to pięknie jest mieć obok siebie bliską ukochaną osobę i razem z nią dzielić się szczęściem i miłością. Dlatego juŜ teraz otwieram się na miłość. Otwieram swoje serce na wspaniały związek z idealnym dla mnie partnerem, związek pełen miłości i ciepła. Otwieram się na związek, ktory słuŜy najwyŜszemu dobru mojemu i innych. Z zachwytem uświadamiam sobie, Ŝe zasługuję na najwyŜszej jakości związek przewyŜszający moje najśmielsze marzenia. Zasługuję na szczęście oraz miłość najwyŜszej jakości. Dlatego juŜ teraz przebaczam wszystko moim byłym partnerom. Wiem, Ŝe teraz Bog ma dla mnie coś znacznie lepszego od tego co było wcześniej. Uwalniam się od Ŝalu. Uświadamiam sobie, Ŝe wszystkie dotychczasowe doświadczenia były mi potrzebne po to, by coś zrozumieć i pojść dalej. JuŜ teraz pozwalam sobie doświadczać wolności, swobody i spontaniczności w związku i daję je mojemu partnerowi. Wolność, swoboda i spontaniczność słuŜą nam, są dla nas korzystne i bezpieczne. Wiem, Ŝe najbardziej atrakcyjny dla mojego partnera jestem właśnie wtedy, kiedy jestem sobą, dlatego z łatwością i przyjemnością przejawiam się w moim związku. Z radością uświadamiam sobie, Ŝe pozwalając sobie na związek nie muszę z niczego rezygnować. W moim związku czuję się spokojnie, bo wiem, Ŝe moj partner jest dla mnie Ŝyczliwy i jest po mojej stronie. Jestem doskonale bezpieczny, kiedy jestem z moim partnerem. Wiem, Ŝe zawsze jestem przez niego chciany i kochany. Pozwalam sobie, by był przy mnie partner, ktory w pełni ze mną harmonizuje. Uświadamiam sobie, Ŝe i ja jestem idealnym partnerem dla mojego ukochanego partnera. Z zachwytem odkrywam, Ŝe jestem jego spełnionym marzeniem. Kocham mojego partnera i cieszę się z tego jaki jest. Nie czuję w sobie Ŝadnej presji, by go zmieniać. Akceptuję go w pełni takim jaki jest i juŜ teraz uwalniam się od wszelkich oczekiwań, Ŝalow i pretensji wobec mojego partnera.

Gość gość
Dlaczego kobiety nie zajmują stanowiska?

Gość gość
Przestancie z glupimi urokami milosnimi, bo to g**** i ma tylko krotkie nogi, bo to samo powroci co spowodowalo rozstanie. Szukajcie rozwiazania w afirmacji na idealnego partnera. Tym glupstwem zajmuja sie wylacznie kobiety, chca kakretnego po imieniu a nie idealnego.

Gość gość
Nie polecajcie zadnych szeptuchow, to idiotyzm.

Gość gość
Moze i idiotyzm ale inaczej nie odzyskasz ukochanej osoby! jakby cie rzucil ukochany facet to inaczej byc mówila! nie wazne jakimi sposobami, jaka magia wazne zeby go odzyskac!

Gość gość
Jeśli jest sie pewnym ze sie kogos kocha, ze chce sie z nim byc, ze chce sie go zatrzymac przy sobie to mozna robic takie rzeczy np spetanie. zawsze warto w takich przypadkach. ja zrobilam i nie wstydze sie o tym mówic, kocham kogos zalezy mi na nim i dlatego rzucilam na niego spetanie bo wiem ze chce z nim spedzic reszte zycia. jak myslicie tak samo to piszcie podam namiary na kogos z kim kontaktowalam sie w tej sprawie. mój email aga082@interia.pl

Gość gość
Sposób na skuteczne odkochanie Głupcy się śmieją z tego, a mądzi korzystają z tego sposobu. Wyobrażcie sobie, że stoicie od siebie w odległości około 1 m od siebie i jesteście z tą osobą powiązani setkami sznurów itp. Weżcie w wyobrażni ostry miecz do ręki. Jeżeli wierzycie w Anioła Stróża to poproszcie go żeby to z wami zrobił. Gdy nie jesteście wierzące, to zróbcie to sami. Tym mieczem które trzymacie w ręku przetnijcie te sznury. Gdyby za pierwszym razem zauroczenie pozostało, to powtóczie kilka razy, ale tylko raz dziennie. Najczęściej zauroczenie znika po pierwszym razem. Gdy zauroczenie wygaśnie, to można przejść do afirmacji o idealnego partnera. Podam to po przesłanie mi adresu e-maila. Zyczę powodzenia

Gość gość
Sposób na skuteczne odkochanie Głupcy się śmieją z tego, a mądzi korzystają z tego sposobu. Wyobrażcie sobie, że stoicie od siebie w odległości około 1 m od siebie i jesteście z tą osobą powiązani setkami sznurów itp. Weżcie w wyobrażni ostry miecz do ręki. Jeżeli wierzycie w Anioła Stróża to poproszcie go żeby to z wami zrobił. Gdy nie jesteście wierzące, to zróbcie to sami. Tym mieczem które trzymacie w ręku przetnijcie te sznury. Gdyby za pierwszym razem zauroczenie pozostało, to powtóczie kilka razy, ale tylko raz dziennie. Najczęściej zauroczenie znika po pierwszym razem. Gdy zauroczenie wygaśnie, to można przejść do afirmacji o idealnego partnera. Podam to po przesłanie mi adresu e-maila. Zyczę powodzenia

Gość gość
Magia naprawdę działa, jestem pewna bo w moim przypadku dokonała cuda. Rytuał wykonałam sama i chłopak wrócił do mnie błagając o wybaczenie. Teraz o mnie dba i jest naprawdę cudownie. Jak ktoś chce to piszcie monia-gruszecka@tlen.pl to napisze jak odprawiłam swój rytuał

Gość gość
Rytuały najlepiej odprawiać samemu ale trzeba wcześniej zasięgnąć opinii eksperta, mnie pomogła wróżka ze strony wrozkadiana.pl