Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Teściowa zaprosiła do mieszkania ludzi naświęta a ja tez tam mieszkam upokorzyła

Polecane posty

Gość gość

Czuje sie upokorzona! Mieszkam z jej synem jednym pokoju, ona w drugim z mezem i corka i jej synem. ja jestem w ciazy wiec potrzebuje spokoju. A ona zaprosila ludzi i jeszcze nam to powiedziala, anwet nie zapytala sie czy to nie bedzie mi przeszkadzac! CZuje sie upokorzona z tego powodu i mama zamiar jej pokazac to

Gość gość
Jak to teściowej mieszkanie to ma się ciebie pytać czy może do swojego mieszkania gości na święta zaprosić? Świat oszalał.

Gość gość
To jakaś noclegownia,a nie mieszkanie!

Gość gość
No chyba żartujesz ? Nie dość że teściowa przygarnęła cię pod swój dach to jeszcze masz jakieś obiekcje do tego jak i z kim będzie spędzała swięta? To jej dom i ona jest w nim panią więc ma prawo do tego by zaprosić sobie gości i nie musi się z tobą liczyć . Ciąża to nie stan agonii gdzie trzeba by zapewnić spokój lecz ciąza to normalny stan w kórym znajdowało się i znajduje miliony kobiet które nie robią z tego stanu szopki , nie zachowują się jak egoistyczne księżniczki zapatrzone w siebie .

Gość gość
Slabe prowo.