Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak będąc w związku z kobietą przejść do seksu, tak aby wyglądało to naturalnie

Polecane posty

Gość gość

i nie pomyślała że zależy mi tylko na jednym? Otóż mój stary temat jest tutaj: nie będę go kontynuować. http://f.kafeteria.pl/temat/f4/jak-zaproponowac-kobiecie-seks-uklad-czy-warto-czy-moga-byc-problemy-p_6738810 Użyłem rady człowieka który zaproponował aby wejść w związek i reszta wyniknie sama dalej W każdym razie... jestem z tą kobietą w związku - nie było jeszcze seksu, ona niczego się nie domyśla, równolegle spotykam się z tą drugą na seks. Problem polega na tym że ta z którą jestem w tym udawanym związku jest bardzo konserwatywna, jest katoliczką, ciężko jest z nią przejść na tematy seksualne, opóźnia próby intymności, opóźniała bardzo długo pocałunek chyba próbowałem z 15 razy w końcu uległa. Jest bardzo poważna w tych sprawach. Ja jestem rozczarowany bo myślałem że to pójdzie szybciej a ona mówi że potrzebuje czasu aby mnie poznać i bardziej mi zaufać. Generalnie nie wiem jestem w Polsce tylko do czerwca. Proszę o jakieś tym razem merytoryczne rady co postąpić w tym wypadku jak przyśpieszyć przejście do seksu. Czy możę całkowicie ja sobie odpuścić??? Proszę o pomoc, a także darowanie sobie złośliwych komentarzy i filozoficznej dyskusji jak w poprzednim moim temacie. Potrzebuje dobrej rady.

Gość gość
aż żal to czytać.

Gość gość
debil

Gość gość
a moze jest dziewica? po ile macie lat?

Gość gość
zlapac za cyyyyppppkeee

Gość gość
Znowu ten niedojeb.. Wypad z baru!

Gość gość
Mysle ze tu tylko jedno rozwiazanie. Zbuduj romantyczna atmosfere, pokaz jej ze moze Ci ufac. Badz dyskretny znajdz jej slaby punkt i pocieszaj ja. Potem romantycznie zbuduj namietnosc potem wycofuj sie z tego ze przepraszam nei powinnismy tak szybko ale ciagle brnij w pieszczoty potem dojdzie do seksu. Dziala nawet z cnotkami Powodzenia

Gość gość
Ja nic nie rozumiem. Masz zwiazki z dwiema roznymi kobietami? Z jedna fikasz, a z druga probujesz? Wez sie czlowieku ogarnij i na cos zdecyduj, bo z takim podejsciem nie jestes wart nawet bezplatnej prostytutki z hivem.

Gość gość
Weź się człowieku posłuchaj i pomyśl co ty robisz. Tu bara bara a z drugiej strony chcesz na złą drogę sprowadzić dziewczynę na której Ci nie zależy bo gdyby było inaczej to nie kręcił byś z tą pierwszą.

Gość gość
Dobry agent :D

Gość gość
sporobuj bezposrednio jak odmowi to powiedz jej do widzenia i tyle nei ma co za dlugo czekac

Gość gość
Nie znosze takich mend. Szkoda, ze karma nie istnieje, bo przydalaby ci sie nauczka za zabawe z czyimis uczuciami. Musisz sobie uswiadomic padalcu, ze niektore osoby sa bardziej wrazliwe i to sa zazwyczaj te, ktorych zycie wczesniej nie oszczedzalo. Kopiesz lezacego. Chuj.

Gość gość
haha dobre

Gość gość
No bardzo dobre. Skoro smieszy cie cierpenie innych osob, to jestes aka sama gnida jak autor :) Opoznieni w rozwoju troglodyci.

Gość gość
Ojejjjj jakie oburzenie misjonarek i zakonnic ktore w 99% przypadkow robia to samo co autor

Gość gość
najbardziej naturalnie to maczugą w głowę i ciągniesz do jaskini za nogę celem zaślubin.

Gość gość
Jak baba wszystko opoznia to znaczy ze jej nie krecisz. :(Chce tylko zebys sie z nia ozenil. Jak jej to obiecasz to da ci dupy i natychmiast zaliczy wpadke.:( A po slubie bedzie jeszcze gorzej:):)

Gość gość
jak kotolka to odpusc

Gość gość
Tutaj autor, Nie zycze sobie tak nieprzychylnych tekstow i opinii na moj temat. Prosze o rady praktyczne. Zaczalem ogladac ten filmik, ale tam jest reklama jakiegos kursu

Gość gość
Jak to związek skoro nie wiesz jak ją złapać za psiochę? To żaden związek :-P Zgadzacie się dziewczyny? ;-)

Gość gość
Zgadzam się, w związku mężczyzna już wie jak kobietę złapać za bożenkę, żeby była zadowolona i mu nie dała po pysku :-)

Gość gość
pojdz z nia do kosciola i po kosciele puknij

Gość gość
Autor Widze, ze z wielka ochota i latwoscia ludzie atakuja mnie i obrazaja ale udzielenie jakiejs sensownej rady juz przychodzi z trudem :(

Gość gość
Instrukcji obsługi oczekujesz jak złapać kobietę za psitę? :-P Nie ma czegoś takiego, to zawsze ruletka, możesz w japę dostać nie spodziewając się tego, albo nie pomimo kiepskich rokowań, nie jest to też wprost proporcjonalne do sympatii kobiety do faceta, one same nie wiedzą czego chcą :-P

Gość gość
musisz udawac ze ci na niej zalezy moze sama roztworzy uda jak jest bardzo mloda to pojdzie latwiej

Gość gość
Przeprasza ale powiedz gdzie ty glowe posiales???????!!!!!!!

Gość gość
uuuułaa, no niezły jesteś :-P i poważnie liczysz na rady? :D