Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zwykla sympatia czy coś więcej ?

Polecane posty

Gość gość

Jest dosc niesmialy chłopak który : - dziwnie mnie obserwuje, lustruje mnie wzrokiem z góry na dół, ale jak się zorientuje to odwraca wzrok w bok/ w dół - chętnie mi pomaga z własnej woli - w towarzystwie skupia swoją uwagę głównie na mnie - szuka podobieństw między nami, zapisal sie na lekcje hiszpanskiego chociaz nigdy sie tym nie interesowal, zlozyl papiery na ta sama uczelnie na ten sam kierunek co ja chociaż tez nigdy sie tym nie interesowal , nawet sciemnia zeby mi chyba zaimponowac -chodzi za mną wszędzie, niby przypadkiem -słucha uważnie co mówię, Stara sie prowadzić rozmowę - szuka pretekstu do kontaktu - jest miły - udaje "macho", skad wiem ze udaje , bo widzialam jak zachowuje sie kiedy jest z innymi - początkowo odsuwal się gdy inicjowalam kontakt fizyczny , jedynie cos mi podawal i dotykal dloni przy tym delikatnie ale moze to przypadek, teraz nawet mnie obejmuje ramieniem w trakcie rozmowy - staje zawsze naprzeciwko mnie a nie obok czy dalej - wybaczyl mi bardzo niemiłe słowa - Stara się przedstawić siebie w dobrym świetle

Gość gość
Myślę, ze zwykła sympatia ;)

Gość gość
Ewidentnie pała do ciebie nienawiścią.

Gość gość
Haha serio pytam.

Gość gość
Może się mylę ale mam wrażenie ze chce ode mnie czegoś więcej :/

Gość gość
a w jakim wieku jesteście? długo się znacie? wydaje mi się że coś więcej

Gość gość
Niby czego miałby chcieć? To się dzieje w twojej głowie, masz objawy schizofrenii :-O

Gość gość
Tez chcialabym wiedziec, czy takie zachowanie oznacza cos wiecej niz przyjazn? Moj kolega z kolei zaglada w oczy - intensywnie, nie boi sie mojego wzroku, zawsze swoje zdanie dostosowuje pode mnie -jak ja cos lubie to on tez, jak chce isc do kina to on tez, wszystko to co ja, kiedy potrzebuje pomocy - zawsze pomaga, nie ucieka przed moim dotykiem choc sam nie dotyka. Czy moglibyscie wyrazic swoja opinie? Nie chce nadinterpretowac. Czy to zwykla przyjazn czy cos wiecej? Jak myslicie?

Gość gość
zależy czy macie 15 czy 30 lat

Gość gość
ta druga opcja

Gość gość
a on młodszy czy starszy od ciebie autorko ? ma jakieś związki na swoim koncie?

Gość gość
jest starszy

Gość gość
Mylisz się, on po prostu jest miły ;)

Gość gość
20:33 twój wpis jest przejawem zawiści :D nie wyobrażam sobie jak musi bolec bycie pasztetem a co za tym idzie drwiny a nie zachwyty.

Gość gość
A ty oczywiscie nie jesteś pasztetem i wszyscy się tobą zachwycają, patrzą ci w oczy tylko nie wiesz po co :-D ...schiza jak nic, klasyczny pustak żyjący we własnym samozachwycie

Gość gość
Gdzie gościu od szmat? On ci pustaku wytłumaczy jakim nie jesteś pasztetem :-P

Gość gość
Tu autorka. On jest starszy o 10 lat. Ja mam 20.I jak pisalam jest dość nieśmiały.

Gość gość
Tak, ma poważniejszy związek za sobą i kilka krótszych..PS. jak ktoś pisze do mnie, zwraca się "autorko" to nie piszcie za mnie :P zalozcie sobie oddzielny wątek albo przynajmniej się podpisujcie zeby nie siac zamętu.

Gość gość
mam podobny problem