Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci są mili dla kobiety tylko wtedy gdy ona im się ona podoba

Polecane posty

Gość gość
Ze "starych" prawików nikt się nie śmieje, tylko uważani są za "dzikich", skrajnie nieśmiałych czy wycofanych z życia - co akurat często jest prawdą.

Gość gość
Najwieksze pasztety podbijają do najprzystojniejszych mężczyzn to pokazują to tez badania, że polki mają znacznie wieksze wymagania niż kobiety.

Gość gość
Jeszcze nie widziałam laski podrywajacej faceta ale za to nachalnie podrywajacego pseudo samca już tak

Gość gość
gość dziś To wy ocenialiście ciacha na 5/10 Normalnie wyglądający facet oceniacie góra na 4/10

Gość gość
Nie rozumiesz cembale gejowski ze kobiecie może się podobać zupełnie inny rodzaj faceta niż tobie ? Kobiety również oceniają wyżej kobiety te które nie specjalnie sie podobają facetom a niżej te które sa dla facetów ideałami

Gość gość
gość dziś Tak? to jesteś ślepa tak się kleicie do najprzystojniejszych mężczyzn od czasu gimnazjum widzialem jak dostajecie orgazmow na widok ciasteczka z ciemną karnacją.

Gość gość
Pudło bo wolę jak facet ma jasną karnacje ciemne włosy i jasne oczy czyli typowych pospolitych szatynow

Gość gość
Po pierwsze to większość tego typu statystyk można sobie wsadzić, po drugie to że wy jesteście w stanie poczuć popęd do wszystkiego byle tylko miało "otwór" to nie znaczy że my polecimy na byle co aby tylko miało fiu/ta :) Kobieta aby poczuła popęd to musi jej się facet spodobać, a nie wystarczy że się rozbierze.

Gość gość
gość dziś Jestem ekspertem od wyglądu i wiem na jakich lecicie, a na jakich nie lecicie wiec nie piertol głupot. Wam się podoba ten sam typ faceta wysoki brunet z ciemną karnacją z włoskami do góry, niewiarygodnie ładną twarzą, wyrzeźbiony z 7% tkanką tłuszczową, który ubiera się jak na rewie mody, zachwyca każdą kobietę na przejściu jeszcze musi wyglądać lepiej niż 99% kobiet z wyglądu!!!!!!!! Moje wieloletnie badania pokazują, że polki mają nieporównywalnie większe wymagania niż dzisiejsi mężczyźni chcą faceta tak przystojnego żeby wyglądał lepiej niż najprzystojniejszy facet w dziejach ludzkości.

Gość gość
"gość dziś To wy ocenialiście ciacha na 5/10 Normalnie wyglądający facet oceniacie góra na 4/10" x Nie rozumiesz, że każdy ma inny gust ? Ja tam nie lubię ani typowych przystojniaczków, hipsterków, ani tych durnych wygolonych fryzur, brunetów też nie lubię. Lubię blondynów z półdługimi włosami w typie Kurta Cobaina.

Gość gość
gość dziś Tak, tak, a jak zobaczysz ciacha z ciemną karnacją to się zaczynacie walczyć o niego jak na wielkiej wyprzedaży w media markt.

Gość gość
"Jestem ekspertem od wyglądu i wiem na jakich lecicie, a na jakich nie lecicie wiec nie piertol głupot" x goowno wiesz, frustracie , weż się nie ośmieszaj :D

Gość gość
Dla kobiet liczy tylko wyłącznie wygląd kleją się do ciasteczek jakby innych meżczyzn nie było.

Gość gość
Zrozum idioto z kraterem w mozdzku ze wbrew pozorom tylko Mariolki z patologii lecą na ciemnych , normalne kobiety na poziomie wola białych

Gość gość
"gość dziś Tak, tak, a jak zobaczysz ciacha z ciemną karnacją to się zaczynacie walczyć o niego jak na wielkiej wyprzedaży w media markt." x I co jeszcze sobie dopowiesz? Jesteś typowem betonem, który będzie wmawiał, ze wie lepiej od rozmówcy co ten woli, bo "tak i ch/uj". Kompromitujesz się. Ciemnej karnacji nie znoszę, więc skończ ze swoimi urojeniami. A brunetów to w polsce jest mało. Najwięcej jest ciemnych blondynów.

Gość gość
gość dziś Jesteś pustą idiotką która leci tylko na wygląd.

Gość gość
Tak nie znosicie jak zobaczycie ciasteczko z ciemną karnacją to biegacie za nim jak pojebane.

Gość gość
Skoro to twoje zdanie i przekonałas się o tym osobiście tysiące razy tzn., że właściwie nic innego oprócz wyglądu nie jesteś w stanie facetom zaoferować. Bo przecież są mili dla ciebie ze względu tylko na twój wygląd. Cóż, są kobiety mądre, dowcipne, z pasjami itd, i nie zawsze są piękne i zgrabne, a mimo to mają wsród znajomych wielu mężczyzn którzy są dla nich mili. :)

Gość gość
niekoniecznie tak jest, znam przypadki, gdzie kobieta nie jest zbyt wygledna, ale za to ma "luzna gatke szmatke" i mozna z nia pozartowac i porozmawiac na wiele tematow i najczesciej jak facet widzi tak pewna siebie babke ale niezbyt wygledna to jest mily, bo wie ze jakbylby niemily to zaraz obdarzylaby go "sakrastycznym niekompelemntem" czesto jak jest panienka ladna ale malo-zartobliwa to zadnemu nie chce sie do niej zagadywac i byc milym-zwykla obojetnosc, duzo zalezy od tej luznej gatki i nic wiecej :)

Gość gość
"gość dziś gość dziś Jesteś pustą idiotką która leci tylko na wygląd." x Jesteś skrajnie ograniczonym debilem, do usrania powtarzającym to samo niczym rasowy troll.

Gość gość
gość dziś ---> Pudło :) Bo nie przekonałam się o tym tysiące razy na własnym przykładzie, tylko wiem to z obserwacji.

Gość gość
Ale przyznam racje autorce, że połowa mężczyzn jest chamska do mało atrakcyjnych kobiet tak samo kobiet są chamskie do brzydkich, przecietnych to zależy na kogo trafimy. Jak na pustaka co leci na wygląd to źle cie potraktuje to działa zawsze w dwie strony.

Gość gość
Ja też się przekonałem na własnym przykładzie jak kobiety są puste.

Gość gość
gość dziś gość dziś ---> Pudło usmiech.gif Bo nie przekonałam się o tym tysiące razy na własnym przykładzie, tylko wiem to z obserwacji. xxx Pudło ??? przecież sama to napisałaś : "Już tysiące razy to zauważyłam..." więc coś kręcisz :) a z obserwacji jak niby to wiesz, siedzisz w oknie 24/7 i obserwujesz przechodniów, a własciwie facetów sprawdzając dla kogo sa mili? :) coraz śmieszniej. oki, bo albo masz jakieś zaburzone obserwacje, albo to provo i bicie góvno burzy. nara

Gość gość
Szkoda, że kobiety są tak wredne do brzydkich, przecietnych mężczyzn.