Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

jak dobrac stanik

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
Polscy producenci maj膮 du偶o 艂adnych modeli . Dlaczego nie wspiera膰 swoich tylko Anglik贸w(ich biustonosze w Polsce kosztuj膮 2 x a nawet 3 x wi臋cej ni偶 w Anglii taki Panache ze swoimi liniamii , Freya czy Bravissimo).

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
go艣膰 wczoraj Dlatego ja "angliki" kupuj臋 g艂贸wnie online, w brytyjskich sklepach. Nawet z przesy艂k膮 wychodzi taniej ni偶 w polskich (kt贸re notabene na tych wy偶szych cenach nie zarabiaj膮 wiele bo te ceny s膮 wynikiem polityki exportowej producenta... ).

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja tam kupuj臋 polskich producent贸w , po co dawa膰 zarobi膰 obcym jak mo偶na swoim ? Mam co prawda angielskich kilka ale nasze firmy chyba ich wyprzedzi艂y jako艣ci膮 i wzornictwem no cena jak dobrze trafisz to za biustonosz dasz 50 z艂 ;) w rozmiarze nietypowym dla wi臋kszo艣ci sklep贸w.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja mam 80 H i kupuje Ava,Gorteks,hirsch i jestem b zadowolona. Najlepiej mi pasuja.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Takie cyce to skarb.

Udost臋pnij ten post

A jak dobieracie stanik sportowy? Jakich firm jest najlepszy?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
eliza104 dzi艣 Tak samo, jak ka偶dy inny. Dobre marki stanik贸w sportowych to Panache sport (imho najlepszy), Shockabsorber, Royce, Freya Active, Pure Lime.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Sportowe to kiedy艣 Marks Spencer robi艂 , mo偶e na allegro poszuka膰 albo w sklepach internetowych , podobno niemiecka Anita ale jak z rozmiar贸wk膮 nie mam poj臋cia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
na www.sklep-biustonosze.pl jest fajnie opisane. Mozna doradzic sie brafiterki online, ze zwrotami tez nie ma problemu. Ja sama zamawiam i bez problemu zawsze wszystko.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
go艣膰 2017.05.08 na anit臋 nie ma nawet co patrze膰, rozmiar贸wka do kitu, podtrzymanie 偶adne; m&s ujdzie, cho膰 sza艂u nie ma (i na pewno odpada kupowanie na aukcjach - chyba, 偶e mo偶na zwr贸ci膰)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zrobi膰 odlew gipsowy cyc贸w i dobra膰 na nie stanik

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
anita nie wiem ale ceny kosmicznie wysokie a M&S mi sie sprawdza艂 , jak by艂am szczuplejsza i potrzebowa艂 sportowego stanika , ciekawe czy polscy producenci cos takiego robi膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰AsiaBasia238
Najlepiej i艣膰 do profesjonalnej brafitterki i ona na pewno dobierze idealny stanik. Takie staniki nie s膮 zbyt tanie, ale za to s艂u偶膮 bardzo d艂ugo.

Udost臋pnij ten post