Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ferusiel

Możliwość ciąży?

Polecane posty

Gość Ferusiel

Witam. Dwa dni przed owulacją ,,uprawialiśmy,, stosunek przerywany. Dosyć ciężko nazwac to stusunkiem,bo trwało to zaledwie 3sekundki. Nie minęło od tamtego czasu nawet tygodnia a ja dosyć dziwnie się czuję, okropnie boli mnie podbrzusze, całe dnie mnie mdli, jestem też przeziębiona,więc może martwie się na zapas. Jest duże prswdopodobieństwo,że może jednak to to,czego obawiam się najbardziej? Czy mocne uderzenia w brzuch w jakimś stopniu mogłabym zmusić organizm do poronienia?

Gość gość
Nie przejmuj się, może za bardzo się w to wkrecilas i uroiłaś to sobie. 100% pewności nigdy nie ma

Gość gość
mocno to się w łeb uderz, a najlepiej kolejnym razem "kochając" się bez zabezpieczenia.

Gość gość
Teoretycznie dwa dni przed owulacją to już duże ryzyko, jednak skoro wytrysku nie było, stosunek był krótki to i prejakulat za dużo to nie zdziała.. Miałam parę podobynch sytuacji, potem nagle dostawałam objawów już po tygodniu (co jest rzaaaaadko spotykane), a okres normalnie rpzychodził :) Więc żyj spokojnie, najwyżej za 2 tyg zrób test i okres nie powinien się potem spóźniać jak się uspokoisz. Dodatkowo weź pod uwagę, że zapłodnienie to kwestia z 5 dni, więc naprawde mało prawdopodobne odczuwać objawy ciąży.

Gość gość
O rany to na pewno ciąża, szybko się rozwija juz masz mdłości, za dwa tyg rodzisz! Jesli ci się chłopak spuści do środka jest taka dawna metoda zapobiegania ciąży, trzeba szybko znaleźć innego chłopaka niech tez się do środka spuści - wtedy mamy dwie armie plemników które zaczynają walczyć wzajemnie sie zabijając, plemniki giną ciąży brak