Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Studzia

Byłam na inwentaryzacji

Polecane posty

Gość gość
Pożyczki stówkę! :O

Nie polecam tej pracy. Prawie płakałam pracując. Nie chce wiedzieć ile błędów popełniłam klikając skanerem :classic_cool:

Gość gość
Studzi to bym lizał dupkę po każdym wypróżnieniu słodkości moje mmm

Gość gość
prawie tyle co koszty uzyskania przychodu miesiecznie :D 139,06 zl

Opiszę wam dokładniej. Godzina "zbiorki" była nieprawidłowa. Musiałam wraz z pozostałymi pracownikami czekać ponad godzinę. To było okropne :( patrzyłam na klientów sklepu jak beztrosko robią zakupy i są szczęśliwi, ze zaraz będą w domku i będą mogli oddawać się przyjemnościom. W dodatku pozostali pracownicy jakoś nie przypadli mi do gustu. Jakieś studenciny, chlopaczki z trądzikiem, ze trzy starsze osoby. Najgorsza była "szefowa" :D Gdy zaczęłam pracę było w miarę ok, chociaż trochę miałam wpadek. A to coś za dużo kilknelam, a to zapomniałam na czym skończyłam :classic_cool: ze stresu po prostu, bo pani szef narzucila szybkie tempo. Później zaczął się horror. Myliłam się notorycznie :D wszystko mi się jepało. Modlilam się ze łzami w oczach by nikt nie zajarzył jaka manianę tam odwalam. Cały czas krzyczałam w myślach: Co ja tu robię? 😭 chce do domu! 😭 nie mogłam uciec. Po krótkiej przerwie było jeszcze gorzej :o zmęczenie i ogólne zle samopoczucie sprawiło, ze zależało mi tylko na tym by uwolnić się z tego piekła. Dostałam parę uwag od prowadzącej więc całkowicie mnie to zalamalo. Nadszedł ranek. Znowu czekanie na zakończenie i te wszystkie pierdoly finalne. Długo czekaliśmy. Ja-czułam się jak w Auschwitz. Wyczerpana, spragniona [bez kropli wody przy sobie] głodna i skompromitowana na maxa :D

Gość gość
tak już jest na inwenturach. czasem sobie dorabiam do swojej pracy