Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

To 500 plus to jest kuwa gruby skandal

Polecane posty

Gość gość

Ajak ktos nie bedzie mial dzieci bo nie moze albo jest samotny to jaki on dodatek wzamian dostanie? Bo narazie ci wszyscy ludzie zrzucaja sie zeby jakies dziecioroby mialy dodatkowa kase. Nie dosc ze beda mieli dzieci ktore im pomoga w przyszlosci to jeszcze luks kasa z czyjejs kieszeni. Wytlumaczcie mi dlaczego mam sie ze swojej kieszeni dorzucac na obcych ludzi? Tylko mi ńie bajdurzcie ze te dzieci beda w przyszlosci pracowac na moja emeryture bo wiekszosc z nich albo wyjedzie z kraju albo bedzie poza systemem , ani grosza nie dorzuci . Ba, jeszcze beda brac dodatkowa kase, zasilki itp jak rodzice. Dla mnie to 500 plus to jest skandal

Gość gość
Jak dla mnie moze byc pincet plus dla kazdego czlowieka malego,duzego,grubego,chudego,dla niej,dla niego.

Gość gość
Dziecioroby przyszłością narodu :D

Gość gość
Na Twoją emeryturę Ty teraz płacisz, niestety rząd to kradnie dla siebie i dlatego na Ciebie ma płacić młodsze pokolenie. Patalogia level hard.

Gość gość
dawanie grubej kasy na obce dzieci , pozniej te same dzieci gdzies cie wysmieja albo opluja w tramwaju

Gość gość
To 500+ to jest też zabranie emerytom należnej podwyżki kuźwa.

Gość gość
lepsze "płacenie na dziecioroby" niż płacenie na osiedlanie terrrorystów islamskich żeby się przed katastrofą demograficzną uchronić.

Gość gość
"dawanie grubej kasy na obce dzieci , pozniej te same dzieci gdzies cie wysmieja albo opluja w tramwaju " x jeżeli alternatywą jest że mi w imię allaha łeb urżną albo wysadzą to wolę oplucie czy wyśmianie.

Gość gość
Pis upadnie przez to 500 plus. Nie chodzi tu juz nawet o to ze coraz bardziej brakuje na to kasy ale prgram ten wprowadzil mega podzialy w spoleczenstwie. Kolo mnie mnie mieszka laska ktora dawniej pracowala, ma 4 dzieci z jakims patolem ktory teraz siedzi od roku w wiezieniu za jakies pobicie. Ona teraz nie pracuje tylko bierze rozne zasilki dodatki i 500 plus. Inni ludzie obok sie w******ja ze musza pracowac zeby utrzymywac takie osoby ze swoich podatkow. Kazdy chcialby zalozyc noge na noge i brac czyjes pieniadze ale nie kazdy ma taka psychike zeby byc takim nierobem. Ogolnie coraz wiecej osob jej ńie lubi tutaj w klatce a ona sie kumpluje z jakas inna ktora tez bierze setki zapomog. Jak mi kiedys ta dziewczyna gadala ile ona wyciaga z tych wszystkich extrasow to az mi bylo zal ze ja musze isc i dymac caly dzien gdzies w robocie za podobne pieniadze a ona siedzi tylko na kanapie i maluje tipsy.

Gość gość
przerob se jaja na cipse moze zajdziesz i dostaniesz pinset +:-P