Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JBL

seks w trójkacie

Polecane posty

Gość Konik1987
gość dziś z kad jesteście?? Zapraszam na priv konik1987@pocztą.onet.pl

Gość Konik1987
Sorki źle maila podałem konik1987@poczta.onet.pl

Gość gość
Witam wszystkich. Ja i mój mąż już bardzo długo planujemy trójkącik 2m i 1k. Ciężko wybrać odpowiedniego kandydata bo nie bardzo wiemy gdzie i jak nawiązać kontakt, nie wchodzą w grę nasi znajomi. Nasunął się również pomysł czy nie łatwiej będzie nawiązać kontakt z druga para. Jesteśmy otwarci (jak na debiutantów) na wszelkie podpowiedzi i propozycje. Jesteśmy para z długim stażem i oboje mamy wielka chęć na nowe doznania i mega przyjemność z uprawiania seksu. Jeżeli ktoś może podpowiedzieć lub pomoc w nawiązaniu tego typu kontaktów będziemy wdzięczni. Pozdrawiamy

Gość gość
gość dziś może masz ochotę pogadać o tym snap@pisz.to

Gość gość
Pragnęłam takiego seksu od jakiegoś czasu ale chłopak miał problem to przerobić psychicznie ale przyznał mi rację bo podniecenie zwyciężyło u niego. Dopiero gdy doszło do spotkania wtedy już nie byłam tak bohaterka po ujrzeniu dwóch stojących kutasów a do tego naszego kolegi był dużo większy od mojego chłopaka. Ale nie zrezygnowałam skoro trafiła się okazja więcej może się nie zdarzyć. Po koledze gdy skończył i wyjął ukazała się krew na kutasie a byłam tydzień po okresie. Ale mając obu poszłam dalej w obie dziurki z zastrzeżeniem że chłopak jest analnie a kolega w cipkę. Poraz pierwszy przeżyłam niesamowity orgazm inny niż do tej pory. I tak jak słyszałam że orgazm podczas analka jest dużo lepszy i przyjemniejsz.

Gość gość
Szukamy z mężem kobietki :-) 30-40 lat i raczej żeby ciałka troszkę miała :-) kaskazet1@wp.pl

Gość gość
Jeżeli lubi seks w większym gronie to zrób to razem z nią. To mocni Wasz związek. Wiem bo mój mąż też miał takie doświadczenia. Namówił mnie na seks pary...poczatkowe obawy okazały się niesłusznie. Bawiliśmy się z dwiema parami i mamy niezapomniane wrażenia.

Gość gość
Chętnie spotkam sie z zadbaną para na seks trojkąt. Ja przystojny,wesoły. Okolice Piaseczna. Moj kontakt, dlaciebieja2@wp.pl

Gość gość
Moje marzenie trójkąt

Gość gość
Jak przekonać zone

Gość gość
ciężka sprawa, moim zdaniem lepiej z obcymi, bo później tak ze ślubnym to same kłopoty mogą być. A układ z obcymi, to raz, dwa i każdy w swoją stronę.

Gość gość
A gdzie szukac par?

Gość gość
My chętna para a wy?

Gość gość
ha, mi jest łatwiej, bo jak chciałam spróbować, to dałam się wyrwać w klubie, a później nie dopuściłam do te tego, żeby jeden z kolegów się wycofał oddając "zdobycz". Z tego co słyszałam, jakiś wstęp do takich zabaw, to uprawianie sexu w dwie pary w jednym pokoju. Tylko domysły, nie jestem w tym zakresie specjalistą, jak mam na coś ochotę to staram się sama coś wykombinować.

Gość gość
do gosc 10:35 ja tez jestem chetny gorzej z zona w jakim wieku jestescie

Gość gość
Do 12, 18 my po 30 lat a wy? No u nas żona bardziej nalega na to raz mieliśmy i się jej podobalo

Gość gość
Ja mam 28 zona 29 lat to moze twoja zona by pomeilowla z moja i jej opowiedziela co i jak

Gość gość
No może spoko może jakieś filmiki i da się skusić co? A jak wygląda ie?

Gość gość
Macie filmy z waszych zabaw??

Gość gość
ale diabeł musi się cieszyć jak widzi , że ludzie sami wchodzą jemu w sidła , a podziemny ogień piekielny taki palący ...

Gość gość
Tak mamy 3 filmy z trójkąta wszystko fajnie widać opiszcie się trochę ok

Gość gość
Ciekawy wątek :) My z mężem w sumie mieliśmy jeden trójkąt, z kolegą. Niestety byliśmy bardzo pijani i ogólnie było beznadziejnie. Teraz przygotowujemy się bardzo dobrze do tego. Poznaliśmy w sieci chłopaka i mamy za sobą kilka spotkań zapoznawczych. Jeszcze do niczego nie doszło, bo ważne jest w miarę się poznać i omówić jak to ma wszystko wyglądać. Ważne jest to, aby ten drugi wiedział co może, a czego nie. Ja od razu zaznaczyłam, że o wszystkim decyduje mój mąż. I co jest najważniejsze - kobiety, powinny skupiać 80% uwagi na mężu/partnerze, a pozostałe 20% na tym drugim

Gość gość
21.48 dobrze że nie robicie tego w klubie bo jest wtedy beznamiętnie. Dwa miesiące intensywnego szukania chłopaka. Po selekcji odpowiednich doszło do spotkania w kawiarni gdzie wcześniej miał zapowiedziane że w toalecie obejrzymy z mężem jego męskość a on zobaczy moją cipkę i jak będzie chciał piersi lecz bez dotykania. Spasowało nam dwóch mieli czym się pochwalić i bardzo szybko im stanął na widok cipki i każdy z nich chciał zobaczyć piersi. Plan mieliśmy raz z jednym i raz z drugim a gdy nam spasują wtedy ich włączyć razem do grupowego. Ten młodszy od nas szybko się spuścił i mąż mnie do siadł przy nim i miałam z******ty orgazm może dlatego że był widz. Starszy długo mnie rżnął pomimo że miałam orgazm a on chyba nie mógł się skupić ale bez męża nie wchodziło w grę. Pomimo że młodszy szybko skończył został wciągnięty w grupowy bo miał trwać kilka godzin to przy drugi podejściu pokaże co potrafi i wtedy pokazał więcej niż ten starszy bo miał większego od starszego. Nie wiem dlaczego mąż nie chce pomimo że proponowałam wymianę par gdyż nigdy poza mną nie uprawiał seksu. Więc planujemy kolejny grupowy mąż i kochankowie i tym razem w obie dziurki.

Gość gość
Do gosc 17:32 podacie meila?

Gość gość
Do 15 58 a ty kim jesteś sam czy para?

Gość gość
Para ja 28 zona 32 lata

Gość gość
jest to powodowane przez demony i prowadzi do cierpienia chorób psychicznych fizycznych i biedy

Gość gość
Para a skąd jesteście? Jesteście chętni na wymianę?

Gość gość
Z okolic Wrocławia ja jesten chetny gorzej z zona

Gość gość
Może by się dało ja namówić co? Wiek podobny opisz was żona ciekawa jest a może byś się do nas dołączył wrazie gdyby się nie zgodzila