Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

a idu ty w kibinimater

Polskie dzieci trafiajace do adopcji za granice ida na organy albo do pedofilow

Polecane posty

https://youtu.be/xGjZ18gEn-A x Rodzenstwa sa rozdzielane. Dzieci trafiaja najpierw do Wloch. Wlochy sa punktem przerzutowym. Z Wloch dzieci trafiaja do USA. Tam ida na organy dla dzieci z USA i Kanady albo trafiaja do pedofilow. Szok! Gdy polska rodzina chce adoptowac polskie dziecko musi czekac 4 lata. Tymczasem najszybsza zagraniczna adopcja trwala zaledwie 5 tygodni. Jak nie wiadomo o co chodzi to znaczy ze chodzi o kase

Gość gość
no i co w zwiazku z tym? jest jak jest, swiata nie zmienisz

Gość gość
Szkoda mi polskich sierot, nie moga na te organy brac ukropskich dzieci?

@ 22:21 Zmienisz. Od ruskich tez brali dzieci i wkurfiona Duma Narodowa wydala uchwale zakazujaca adopcji agranicznej. Skutek: dzieci rosyjskie przestaly byc transferowane do amerykansko-pedofilskich burdeli i na organy. To zaczeto brac z Polski.

Gość gość
Nie nie zmienisz, ja mam to w dupie skoro i tak panstwo nie da mi dziecka na adopcje to niech robią z nimi co chcą.

Nie da ci dlatego ze na tobie nie zarobia a taki pedofil z kanady jest w stanie sowicie zaplacic. Gdyby aresztowac winnyc sprzeday dzieci to adepcje wrocilyby do normalnego trybu. Teraz nalezy rozumiec dlaczego za PO bylo tak latwo odebrac polskie matce dziecko. Pracownica socjalna nie musiala miec nawet wyroku sadowego. Jako pretekst sluzylo wszystko. Wystarczy, ze pracownica socjalna uznala, ze masz za male dochody i nazajutrz pod twoj dom podjezdzala policja, karetka (do zdrowego dziecka!) i pracownica socjalna. Reszta formalnosci z sadem rodzinnym to byla juz tylko rutyna. Pamietacie te kobiete ktorej zabrano dwie corki tylko dlatego, ze sedzina z sadu w Nisko uznala, ze matka jest za gruba? Z niedowierzaniem czytalem w necie, ze w sprawe byl zamieszany kanadyjski pedofil chcacy adoptowac jedna z corek. Sprawe dziennikarze naglosnili i corki wrocily do matki. Wtedy nie wierzylem w tego pedofila z kanady ale teraz... Straszne :O

Gość gość
Nie da = nie moja sprawa co z nim zrobią. Proste. Po co mam sie przejmowac czyms co mnie nie dotyczy?

Gość gość
Jaka szkoda, że a idu ty w kibinimater nikt nie chce na narządy :(. Zawiózłbym go własnym transportem :D. x Informacja dla idiotów pokroju a idu ty w kibinimater : adopcja zagraniczna jest możliwa tylko w przypadku, braku chętnych do adopcji krajowej i w praktyce trafiają do niej wyłącznie dzieci obłożnie lub śmiertelnie chore. Pewnie dlatego mają potem częsty kontakt z zagranicznymi placówkami zdrowia. x Zdechnij a idu ty w kibinimater, to Polska na twej rencie zaoszczędzi :(.

Gość Princessinthesky
Kolejny idiota który rozprowadza plotki dla ludzi którzy nie potrafią weryfikować informacji.