Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie kobiece fryzury Wam się podobają?

Polecane posty

Gość gość

Mam długie włosy i zamierzam się ściąć na pazia... Zastanawiam się, czy nie zrobię błędu.

Gość gość
długie, żeby można było za co ciągnąć

Gość gość
A ja wolę krótkie włosy ;)

Gość gość
Zastanawiam się czy to mit, że mężczyźni lubią długie, czy prawda.

Gość gość
Ja strasznie sie napalilam na krotkie wlosy. Oglądam stronki z takimi fryzurami i jestem juz pewna ze tak zetne. Mam juz dosyc dlugich,nijaka fryzura i wszystkie na ulicy wygladaja jak klony.

Gość gość
Mi się podobają fryzury na ładnych kobietach :P I ja ścinałam włosy do pasa na dość krótkiego boba (oddawałam na fundacje, może też o tym pomyśl?) - ogólnie ładnie. Ciężko powiedzieć czy lepiej bo po prostu inaczej zupełnie, ale w moim przypadku fryzura gdzie nie mogę związać włosów i do tego wypadałoby odrobinę je wymodelować była męcząca. Odkąd mi trochę odrosły, na tyle by dało się je złapać to jestem już bardzo zadowolona. Pielęgnacja jest zdecydowanie przyjemniejsza

Gość gość
gość dziś A jakie włosy nadają się, by je oddać? Ja mam trochę za ramiona, chcę się ściąć na pazia, lub boba. I jak to się robi, mam zabrać swoje włosy z zakładu fryzjerskiego i gdzieś zawieść?

Gość gość
Osobiście uważam, że bardzo długie włosy to już przeżytek. Ta moda w Polsce trwa już parę dobrych lat. Ile można? I tak jak ktoś wspomniał, dziewczyny na naszych ulicach wyglądają jak klony. Do tego często jak zapuszczają włosy i idą na długość, to zostawiają ohydne porozdwajane końcówki blee... Nie sugeruję, że wszystie kobiety teraz powinny się ścinać na boba i pixie, ale chociaż trochę odjąć z długości nie zaszkodziłoby ;)

Modna jest dlugosc do lopatek nie dluzsza. Wlosy mozna oddac jak nie byly nigdy farbowane i chyba 20 cm albo 30 musza miec

Gość gość
Długie zdecydowanie. Kto woli krótkie to już jakieś wyjątki. Tak to jest już na tym świecie, że długie wlosy=kobiecośc. Ważne by końcówki były regularnie podcinane, by włosy były zadbane-bez odrostow i zdrowe, błyszczące. A z fryzur to chyba luzne upięcia - warkocze ala wianek, kłos, dobieraniec czy luźny koczek tuż przy szyi Najgorsze są ulizane strąki i przesuszone blond o barwie kurczaka. Czarne tez nie każdej pasuja-wręcz rzadko której.

Gość gość
Zobaczcie sobie hologramowe koloryzacje. Bajka.

Gość gość
Nie wyobrażam sobie nie mieć długich włosów ale jak ktoś ma cienkie nitki nie wlosy to lepiej krótsze.

Gość gość
Długie - ścinasz co 3-4 miesiące i masz spokój. Fryzjerzy przekręcają na krótkie, bo jest kasa, złotko. Jak masz ładny kształt głowy i cierpliwość.

Gość gość
a twojemu to odp*********o całkowicie, jagody na c***e i może jeszcze je z tej c**y

Gość gość
Po co pokazujesz swoją piczę w necie? Żebyś jeszcze miała fajną, ale te wary wystające...tylko bułki są ładne, a ty juz masz zadatki na typowego motyla. Fujjjj