Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

U kobiet pociągają mnie typowo kobiece zainteresowania

Polecane posty

Gość gość

takie jak kosmetyki, perfumy, buty, solarium, ciuchy. Lubię jak kobieta pracuje w sklepie z wyżej wymienionymi rzeczami uprzednio ukończywszy typowo babski kierunek jak socjologia czy jakaś filologia. Podnieca mnie jak piszczą ze strachu na widok pająków, ciągną faceta na Dziennik Bridget Jones, szukają oparcia w samcu alfa, panie i władcy etc.

Gość gość
powies sie i 6 raz

Gość gość
Wnioskuję, iż w takim razie nie wiele wiesz o prawdziwych kobietach. De facto opisywany przez Ciebie model kobiecości to jedynie stereotyp i konstrukt społeczny. Tak kobiety najczęściej przedstawiane są w mediach. W rzeczywistości mało kobiet jest takich jak te opisywane przez Cb.

Gość gość
gość 00:49 Nieprawda Po 1: Statystycznie na socjologiach i filologiach jest średnio 80 % kobiet, zaś na inżynierskich kierunkach 10 % Po 2: Badania dowiodły że kobiety są czterokrotnie bardziej podatnę na arachnofobię. Po 3: Faceci stworzyli Gwiezdne wojny, Władcę Pierścieni, Matrixa, Avatara a kobiety Dziennik Bridget Jones, Zmierzch i 50 twarzy Greya. Sama więc widzisz że opisany przeze mnie model kobiecości to ideał a nie stereotyp, a kobiety nie podbiegające pod niego to odchylenie, by nie rzec aberracja.

Gość gość
Pkt 1 i 2 może jeszcze okejka. Ale tytułami poniższych filmów raczej bym się nie chwaliła bez względu na płeć ;) Jestem kobietą i osobiście jestem dumna, że nie oglądam takich gniotów jak Dziennik Bridget Jones, Zmierzch i 50 twarzy Greya. ;)

Gość gość
Ty szukasz średniej statystycznej, a nie ideału.

Gość gość
Nie mówię że szukam średniej statystycznej, tylko moja rozmówczyni wmawia że opisywane kobiety nie istnieją vel jest ich mało (jakby ta druga możliwość cokolwiek zmieniała).

Gość gość
Owszem jest takich kobiet mało, bo jak już mówiłam to stereotyp rodem z TV. Ale jeżeli właśnie takiej kobiety szukasz i miałaby Cię taka uszczęśliwić to życzę, żebyś takową znalazł. :) Pozdrawiam

Gość gość
ten temat to prowokacja która praca jak bumerang...albo jakiemuś facetowi naprawdę jaja urwało