Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nagość prowokacja

Polecane posty

Gość gość

Sprowokowalas (es) kiedyś do sytuacji żeby ktoś zobaczył Cię nago jeśli nie to fantazja kogo byś chial(a) żeby zobaczył Cię nago ze swoich znajomych

Gość gość
Tak prowokuje sytuację z moją tesciowa. Już kilka razy widziała mnie nagiego a wczoraj nakryla mnie jak sobie walilem I kilka razy siostra żony widziala mojego fiuta w zwodzie. Wiem ze chciała by się nim pobawić bo mówiła mi ale hamuje ja siostra ale jak jesteśmy sami to mówi żebym jej pokazał bo ja mam takiego jak jej mąż 2 . Nie chce wziąść do ręki ale to kwestia czasu. Nagrała filmik jak sobie obciagam bo chciała zobaczyć jaki będzie duży. Lubię jak ktoś ze znajomych widzi mojego fiutka. Może to już podchodzi pod ekshibicjonizm ale każdy ma jakieś zboczenie moje jest żeby ktoś mnie zobaczył nago a zwlaszcza teściowa i siostra zony

Gość gość
Przyjaciółka mojej mamy ma klucze do naszego domu. Któregoś razu wziąłem fetę a byłem sam i tak mnie rozwalił że nago w bieliźnie mamy i rajstopach chodziłem po domu a ona przyjechała i mnie widziala a co najlepsze to miałem na sobie masturbator. Byłem tak nagrzany ze nie zwróciłem na nią uwagi dopiero po paru godzinach zobaczyłem że ona ciągle jest. Najlepsza przyjaciółka mojej mamy widziala mnie w bieliźnie mamy i rajstopach z masturbatorem na fiutku. Mama nic nie wie a przyjaciółka powiedziała mi że sexownie wygladalem i chciałaby mnie jeszcze raz tak zobaczyć