Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ślub kościelny i wesele na 100 osob mając 2 dzieci?

Polecane posty

Gość gość

Co sadzidzicie o takich ludziach mających 2 dzieci w wieku np 8 i 2 lata i ślub cywilny którzy nagle chcą wsiąść ślub kościelny i zrobić wesele? Czy to wypada?

Gość gość
Niech robią nawet na dwieście, ale to i tak nie będzie już to samo. ;)

Gość gość
Mnie nie obchodzi co wypada a co nie. Bardziej mnie ciekawi jak przy dwójce, zakładam że małych, dzieci uda im się to wszystko zorganizować. Ja mam dziecko, nie mam ślubu i nawet wizyta w usc mnie logistycznie przeraża dlatego się nie wybieram w najbliższym czasie.

Gość gość
Jeśli o tym marzą ... To niech spełniają swoje marzenie.

Gość gość
Autorze o co ci chodzi? To chyba dobrze że ludzie się nawracają. Może zrozumieli że bez Boga takie życie nie ma sensu.

Gość gość
dla mnie to odstawianie cyrków na pokaz

Gość gość
Dla mnie cyrk, ale jak nie za moją kasę to mnie to nie obchodzi.

Gość gość
Oni twierdzą, ze mieli mały ślub cywilny bo tylko oni i świadkowie i rodzice i chcieliby rodzinie zrekompensować wszystko i ich zaprosić na uroczystość aby sie z nimi cieszyli. Ogólnie widać ze mimo upływu lat sa bardzo w sobie zakochani. To moja znajoma i w sumie nie wiem jak na to patrzeć. Cieszę sie jej szczęściem ale suknia i dwójka dzieci. Chyba nie chodzi w tym wszystkim aż tak bardzo o to by to było na pokaz bo nie chcą głośnych zapowiedzi i ślubu w swojej parafi. A gości sporo bo Pan młody ma dużo rodzeństwa a oni juz dorosłe dzieci maja i trzeba zaprosić z kims

Gość gość
Krótko i na temat: wcześniej im się nie udało - a mimo to nie zrezygnowali i doprowadzili plany do końca, pomimo przesądów w społeczeństwie. Podziwiam!

Gość gość
Nie sluchaj, sens ma tylko wesele na 200 osob 20latkow, ktorzy udaja ze nigdy w zyciu seksu nie uprawiali. Co to w ogole seks? W Poslce to jednak mali ludzie zyja...

Gość gość
Ja mam nienajlepsze zdanie o takich jak ty autorko plotkarach obsmarowujących tyłek ludziom po internetach. Durne babska, które rozkminiają czyjeś życie, wybory, decyzje, zaglądają im pod kołdrę i do potrfela bleee, fuj! Takich kołtuniar najbardziej nie lubię i trzymam się z daleka więc nie zdziw się jak któregoś pięknego dnia większość rodziny i znajomych zacznie cię obchodzić z daleka jak śmierdzące jajo, a znam kilka takich osób.

Gość gość
Autorko,a co sądzisz o osobach, które zamiast "WZIĄĆ" piszą "WZIĄŚĆ" ? Zamiast interesować się udanym życiem koleżanki, zainwestuj swój czas na przestudiowanie słownika ortograficznego.