Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co robicie jak się nudzicie i nie macie przyjaciół?

Polecane posty

Gość gość

Jakieś pomysły?

Gość gość
Czytam książkę, śpię, wkurzam ludzi na kafe, oglądam po raz enty te same ulubione filmy, układam puzzle. W ostateczności robię coś w domu, ale to już skrajność, bo leniwa jestem.

Gość gość
Ile masz lat autorko?

Gość gość
a po co ci wiedzieć ile mam lat? już na tyle dorosła jestem , że często używam wibratora

Gość gość
Jestem autorem i mam 22 lata

Gość gość
Co robicie jak się nudzicie i nie macie przyjaciół? Jakieś pomysły? x Kup solidną linkę (może być holownicza do auta), weź taboret, idź do lasu, znajdź drzewo z mocnymi konarami, zaczep linkę, wejdź na taborek, wsuń głowę we wcześniej przygotowaną pętlę i dynamicznym ruchem wykop spod nóg taboret :P. x Trzymamy za ciebie kciuki :P.

Gość gość
Inteligentne osoby nigdy się nie nudzą.

Gość gość
gość dziś Inteligentni ludzie zawsze znajdą chętnych do rozmowy, czyli życzliwych znajomych :). Na brak przyjaciół i znajomych trzeba sobie ZAPRACOWAĆ :P.

Gość gość
Czy ja mówię że nienawidzę swojego życia? Pytam tylko co mogę robić w wolnych chwilach a ty zachecasz mnie do samobójstwa. Samo samobójstwo jak i zachęcanie do niego jest grzechem więc bardzo mi Cię szkoda że masz takie skłonności.

Gość gość
gość dziś Ja tylko pomagam głupiemu bliźniemu w rozwiązaniu jego problemu :P. Sam pytałeś o jakieś pomysły. Ten pomysł definitywnie pozbawi cię możliwości nudzenia się w samotności :P.

Gość gość
A kto mówi że sobie sam na to nie zapracowałem? Sam zerwalem kontakt z bliskimi znajomymi bo prowadzili mnie na dno. Tylko że nowych jeszcze sobie nie znalazłem i się nudzę wieczorami

Gość gość
gość dziś Swój ciągnie do swojego :D. Widocznie na innych znajomych i przyjaciół nie zasługujesz :P.

Gość gość
Widać że od zawsze polegasz na innych. Zalecam więcej samodzielności. Sam sobie znajdź zajęcie. To takie trudne?

Gość gość
Dobra, nie będę karmił trolla.

Gość gość
Ale jakim trzeba być smutnym człowiekiem żeby zachęcać do samobójstwa to mi się w głowie nie mieści.

Gość gość
gość dziś Nie jestem smutny, ale mam ubaw z przygłupów, podobnych autorowi tematu :P.

Gość gość
Na pewno sam masz problem ze swoim życiem bo gdyby było inaczej to nie siedział byś na kafeterii i nie robił zła.

Gość gość
Słowa przecież mogą zabić jak możesz o tym nie wiedzieć? Był taki chłopak z problemami psychicznymi który nagrał filmik na yt a ludzie go wysmiali mimo iż mówił że jest chory. I się chłopak zabił bo to go złamało. Pomyslaleś co by było gdybym ja sie zabił po twoim wpisie? Ruszyło by Cię to chociaż trochę? Jak można pisać takie rzeczy nawet w żart? To tylko świadczy o osobie która pisze takie rzeczy że albo brak jej rozumu albo uczuć. No bo jak inaczej to wyjaśnić, wystarczy odrobina empati by wiedziec o tym żeby tak nie powinno się robić. A gadanie że robisz coś dla beki jest głupie. Gdyby kontroler lotów dla żartu podał inny pas niż powinien i zginęło by dużo ludzi to też mógł by powiedzieć że tylko żartował? No bez jaj

Gość gość
Ja wiem jak wygląda matka która płacze bo kolejny jej syn się zabił. Wiem jak wyglądają małe dzieci które płaczą za tatą. Wiem jak to jest gdy pracujesz z kimś a za jakiś czas słyszysz że postanowił ze sobą skończyć. Tyle osób wokół mnie się zabiło a ty uważasz to za fajny temat do żartów. Ile ty masz lat? Masz o czymś w ogóle pojęcie? Czy wiesz tylko to co Ci powie jakiś kudłaty koleś w internecie który twierdzi że fajne jest picie wybielacza na filmikach dla gimbazy?

Gość gość
I nie obrażaj mnie bo nie masz ani prawa ani podstaw do tego by tak robić. A po za tym to jest po prostu chamskie i prostackie.

Gość gość
" I się chłopak zabił bo to go złamało." x Dla jego rodziny tragedia, ale słabe geny się dzięki temu nie rozmnożyły. Zło czasem prowadzi do różnych celów. Jest nawet filozofia mówiąca, że każdy czyn prowadzi do dobra i zła jednocześnie. x Jak się nudzę gram w gry.