Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość I_love_my_family

Zaszłam w ciążę mając skąpe miesiączki

Polecane posty

Gość I_love_my_family

Witam. Czytałam w internecie o skąpych miesiaczkach i w większości pisze że ciężko jest zajść w ciążę a nawet wogole. Jest dużo przyczyn takich miesiaczek np bezpłodność, zespół policystycznych jajników, niewydolność ciałka żółtego i kilka innych. Miałam miesiączki przez dobrych kilka miesięcy, u lekarza z tym nie byłam, i stało się zaszlam w ciaze. Boję się że te skąpe miesiączki mogły oznaczać jedna z tych przyczyn oprócz bezpłodności. Proszę powiedzcie mi czy moje dziecko rozwinie się prawidłowo? Czy wiecie może coś na ten temat? Boję się że będzie coś nie tak tam w środku przeraża mnie niewydolność ciałka zoltego. Czy jest szansa że moje dziecko rozwinie się prawidłowo? Wizytę mam dopiero w środę dlatego pytam tutaj bo chciałabym się dowiedzieć trochę szybciej bo się martwię. Sama obliczylam że jest to około 3-4tc. I czytałam jeszcze że jeżeli zajdzie się w ciążę przy takich miesiaczkach to jest bardzo duże ryzyko poronienia. Czy są tutaj kobiety,mamy które miały podobną sytuację i będa w stanie mi odpowiedziec? Pozdrawiam serdecznie.

Gość gość
A dlaczego nie poszłaś do lekarza z tym wczesniej?