Gość gość Napisano Kwiecień 8, 2017 mam w klasie dziewczynę... mamy 16 lat i to pierwsza liceum. w gimnazjum z nią byłam w klasie ale nie byłyśmy przyjaciółkami. czasem z nią rozmawiałam ale ona bardziej nasmiewala się ze mnie lub pożyczała wszystko (długopisy, pieniądze itp) a ja jej dawałam bo chciałam jej zaimponować bo byla popularna. ogólnie teraz mam o niej inne zdanie. nie ma szacunku do niczego i nikogo. wyzywa nauczycieli śmieje się z takiego chłopaka który ma gorszą sytuację materialna i jest po prostu nieatrakcyjny przez co on widac jest mu przykro.. a szacunku nie ma też do samej siebie bo widzialam na grupie na fb jej nagie fotki a zresztą stracila dziewictwo w wieku 14 lat.... w ogóle się nie uczy a zawsze przechodzi do następnej klasy jakby nauczyciele się nad nią litowali! nienawidzę jej i chciałabym żeby wyleciała ze szkoły. ma wplyw na ludzi. jest fałszywa często się kłóci z innymi dziewczynami, ponoć pije alkohol (też od 14 lat) i pali papierosy bo widzialam to wszystko!! pytanie brzmi: co zrobić żeby pozbyć się jej ze szkoły? oczywiście anonimowo! i żadne robienie zdjec i wysyłanie nauczycielom się nie liczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach