Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

co robić?

Polecane posty

Gość gość

mam w klasie dziewczynę... mamy 16 lat i to pierwsza liceum. w gimnazjum z nią byłam w klasie ale nie byłyśmy przyjaciółkami. czasem z nią rozmawiałam ale ona bardziej nasmiewala się ze mnie lub pożyczała wszystko (długopisy, pieniądze itp) a ja jej dawałam bo chciałam jej zaimponować bo byla popularna. ogólnie teraz mam o niej inne zdanie. nie ma szacunku do niczego i nikogo. wyzywa nauczycieli śmieje się z takiego chłopaka który ma gorszą sytuację materialna i jest po prostu nieatrakcyjny przez co on widac jest mu przykro.. a szacunku nie ma też do samej siebie bo widzialam na grupie na fb jej nagie fotki a zresztą stracila dziewictwo w wieku 14 lat.... w ogóle się nie uczy a zawsze przechodzi do następnej klasy jakby nauczyciele się nad nią litowali! nienawidzę jej i chciałabym żeby wyleciała ze szkoły. ma wplyw na ludzi. jest fałszywa często się kłóci z innymi dziewczynami, ponoć pije alkohol (też od 14 lat) i pali papierosy bo widzialam to wszystko!! pytanie brzmi: co zrobić żeby pozbyć się jej ze szkoły? oczywiście anonimowo! i żadne robienie zdjec i wysyłanie nauczycielom się nie liczy.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować