Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego polscy faceci są tacy żałośni

Polecane posty

Gość gość

Chamscy, złośliwi, nie potrafią uwodzić, skąpi, nudni, śmierdzący, fatalni w łóżku, nie potrafią być partnerami, nie ma o czym z nimi porozmawiać, niszczą kariery swoim kobietom, podciaja skrzydła. Obleśne syfy nic dziwnego, że każda Polka marzy o Niemcu, Angliku, Francuzie byleby tylko nie byc z polskim chamem i prymitywem

Gość gość
Polscy mezczyzni sa przedewszystkim zakompleksieni wychowani przez mamusie ktore ich wyreczaly we wszystkim i dlatego nie pomagaja w domu. Masz duzo racji

Gość gość
Jednak wychodzicie za nas jakoś... :()

Gość gość
Same jestescie żałosne księżniczki z portali randkowych z wielkimi okularami na wielkich kichawach.

Gość gość
Bo potraficie ladnie czarowac na poczatku.. ale o adoracji nie macie pojecia.

Gość gość
Z litości, tylko i wyłącznie

Gość gość
W dodatku z przodu plecy z tyłu plecy i płaskod... Ukrainki biją was na łeb pod względem urody.

Gość gość
16:19 No te patologiczne baby (a patologii u nas w kraju od cholery) to wychodzą za was, każda normalna już dawno znalazła obcokrajowca i nie musi to być ani arab ani murzyn ani ruski :)

Gość gość
baby to niedobre stworzenia są z dziurkami fajnymi mmm i krągłościami słodkimi

Gość gość
Do 16:22 Tsaa chwalisz tą swołocz bo żadna kobieta na poziomie na zachodzie na takiego obszczymuła z polszy nawet nie spojrzy :D

Gość gość
Taka prawda że nawet brzydka polka ale zadbana,dobrze ubrana(tanio można ubrać się w ciucholandzie), umalowana(tanie kosmetyki drogeryjne) może sobie poderwać obcokrajowca (pomijając tych z dziczy) a wy drodzy panowie czym możecie zwrócić swoją uwagę? Starym bmw po ojcu?

Gość gość
gość dziś Do 16:22 Tsaa chwalisz tą swołocz bo żadna kobieta na poziomie na zachodzie na takiego obszczymuła z polszy nawet nie spojrzy smiech.gif Zgłoś x polecam Angoli, świetni w łóżku szczególnie po 3 piwach (trza ich taszczyć do domu), arabusów którzy zgodnie z Koranem roochają na syna (jak kobieta nie ma orgazmu tzn że będzie syn - swietna wymówka zapisana w Koranie :-D) etc

Gość gość
Z litości, tylko i wyłącznie xxxx taaa z litości, jasne ile polek na 1000 bierze obcokrajowca, jedna czy zero ? :)

Gość gość
Już ja widziałam te piękne Ukrainki :D U mnie w rodzinnym mieście jest dużo Ukraińców. Typowa Ukrainka jaką widziałam to max. 155 wzrostu, gruba, ubrana jak za komuny, ruda/szatynka, czerwona twarz. Poznałam tylko dwie naprawdę śliczne Ukrainki ale co się okazało że to nie do końca ukrainki bo pomieszkane z Ruskimi i Żydami.

Gość gość
"Obleśne syfy nic dziwnego, że każda Polka marzy o Niemcu, Angliku, Francuzie byleby tylko nie byc z polskim chamem i prymitywem " x no sam nie wiem dlaczego. ciekawe że te "polskie kobiety" nie marzą o ukraińcu, rosjaninie, rumunie czy słowaku. jaka może być tego przyczyna?

Gość gość
Polki już od czasów II Wojny Światowej marzą o Niemcach. W drugą stronę to niestety nie działa :).

Gość gość
Polki to brudaski, chamidła z kosmicznymi i nierealnymi wymagania wobec faceta chca niewiarygodnie przystojnego faceta, który zachwyca każdą panne na przejściu.

Gość gość
Może dowiem się w końcu co to oznacza być fatalnym w łóżku? I czego tak naprawdę w łóżku oczekują kobiety? Tylko szczerze i poważnie odpowiedzcie a nie znowu wasze gierki i wymigiwania albo liczenie na to że facet to duch święty który wszystkiego musi się sam domyślać

Gość gość
Polki mozecie pomarzyc o niemcu nikt was nie ze chce, bo jestescie chamidlami, pustakami, brzydulami z przerosnietym ego.

Gość gość
Słaby w łóżku to mniej niż 18 cm w zwodzie.

Gość gość
Namiętności, czułości i romantyzmu

Gość gość
ten temat to są jakieś jaja? czy co to jest ? w łóżku może być różnie , ale pierwsza zasada ,to w łóżku powinny być dwie dojrzałe osoby ..

Gość gość
Nawet nazista był bardziej atrakcyjny niż przeciętny polak-Janusz z wąsem i brzuchem piwnym.

Gość gość
Nawet nazista był bardziej atrakcyjny niż przeciętny polak xxx to czemu jesteś z polakiem ?

Gość gość
gość dziś Słaby w łóżku to mniej niż 18 cm w zwodzie x i dlatego szukasz cudzoziemca? :-D poszukaj może kosmite albo cos w tym stylu bo z cudzoziemcami tez beda klopoty przy takim standardzie;)

Gość gość
Kolejny temat mający za zadanie włożenie kija w mrowisko.

Gość gość
gość dziś Kolejny temat mający za zadanie włożenie kija w mrowisko x dodajmy jeszcze że zgodny z polityką informacyjną portalu o2:classic_cool: i wp:classic_cool:

Gość gość
ja na przykład jestem dosyć żałosny, to fakt. przynajmniej z punktu widzenia kobiet. nigdy na mnie nie leciały, nie umiem ich bajerować i dlatego mieszkam sobie z dwoma psami. ale nie wiem dlaczego, pewnie wina dzieciństwa.

Gość gość
ale ja nie rozumiem wrzucacie facetów do jednego wora , może trzeba zmienić taktykę i każdego indywidualnie potraktować , a nóż się okaże ,że to ten jedyny .

Gość gość
i dlatego szukasz cudzoziemca? smiech.gif poszukaj może kosmite albo cos w tym stylu bo z cudzoziemcami tez beda klopoty przy takim standardzie ;) xxx To pewnie na filmach są sztuczne, co?