Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gondass

antykoncepcja

Polecane posty

Witam moja Pani bierze rigevidon i niechce zajść w ciążę jak można zajść w ciążę biorąc te tabletki jednym słowem pragniemy dziecka ale ona mowi że jest za stara mając 35 lat nie wiem co robić a napewno nie odstawi tabletek

Gość luszen
Nie bardzo rozumiem pytanie.. No skoro Twoja partnerka bierze tabletki anty to nie ma opcji że zajdzie w ciąże, musiałaby je odstawić. Przedyskutujcie to, bo 35 lat to jeszcze wcale nie jest późny wiek. Skonsultujcie się również z lekarzem, niech wykona odpowiednie badania, która stwierdzą czy partnerka może bez komplikacji przebyć ciąże. W razie gdyby zdecydowała się na dziecko to radzę po porodzie skorzystać z antykoncepcji domacicznej, np. wkładki Levosert dzięki czemu nie będzie musiała pamiętać o systematycznym przyjmowaniu pigułek i uchroni się przed nadmiernym krwawieniem miesiączkowym

Gość gość
Ja mając 33 lata urodziłam pierwsze dziecko i nie uważa aby to było za późno. Luszen co to za wkładka? Slyszałam o mirenie i sie nad nia zastanawiałam ale tez sporo negatywnych opinii na jej temat znalazłam.Może ta twoja lepsza jakas jest