Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do studentek, czy maryzcie o zalozeniu wspanialej rodziny

Polecane posty

Gość gość

czy tez wolicie imprezowac, bzykac sie i ew. robic kariere?

Gość gość
Najpierw to sie chcę dorobić, żeby mieć z czego przyszłe dzieci utrzymać. Na wszystko przyjdzie czas.

Gość gość
a nie wolalabys zeby to maz byl glowa rodziny jesli chodzi o zarobki?

Gość gość
Zakładając że 6 lat w podstawówce +3 gimnazjum +3 liceum +4 studiów, to jest 16 lat wyjęte z życia na edukację. Potem kolejne 16 chciałabym posmakować tego życia a dopiero póżniej pomyślę o rodzinie ;)

Gość gość
No a jak mnie mąż zostawi to co wtedy? Zostane sama, bez pieniędzy i bez perspektyw, nie znajde dobrej pracy. Ja nie potrzebuje sponsora tylko partnera. Za dużo takich związków widziałam, gdzie kobieta była zależna od faceta, oni często to niestety wykorzystywali.

Gość Edziaaaaaaaa
Ja tam jestem za brzydka na stwarzanie rodziny :p Uważam, że tylko ludzie o najlepszych genach powinni się rozmnażać, a ja nie dość że brzydka, to mam tendencję do tycia, mam alergie, nieśmiałosc dziedziczną (juz z tego wyszlam, ale co ja sie nacierpialam za dzieciaka) i duzo duzo więcej. Tak wiec nie chcę ani wychodzić za mąż (głupota totalna wiazac się do konca życia) ani miec dzieci. Pewnie znajde se jakiegos chlopa, zamieszkamy razem, ale nie zalozymy sobie rodziny.

Gość gość
kochankow mi nie brak a zaloze rodzine gdy znajde faceta od 10 tysi na miesiąc. poniżej to frajerzy na raz dwa....

Gość gość
Nie marzę o zakładaniu rodziny. Mogę mieć męża, ale dzieci nie planuję i nie chcę mieć. Nie chcę żyć w kieracie praca-dom-dzieci. Wolę zarabiać i podróżować. Niekoniecznie sama.