Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego nie mam chłopaka?

Polecane posty

Gość gość

Widzę, że podobam się chłopakom, często słysze od wszystkich komplementy. Mimo tego nikt mnie nie podrywa. Wszystkie moje znajome są w związkach, a mnie nikt nie próbuje nawet podrywać. Dlaczego?

Gość gość
Nie wiem.

Gość gość
podobam się chłopakom xxx Skąd to wiesz?

Gość gość
bo tak lubie. nie wiem, nie przecenialabym roli mezczyzny w zyciu kobiety. sa milym dodatkiem..

Gość gość
To, że się podobam często słysze (albo bezpośrednio od nich, albo od wspólnych znajomych)

Gość gość
pewnie jesteś głupio mądra

Gość gość
Dodam, że problem nie leży w moim charakterze - przeciwnie, jestem lubianą osobą Uważam się za osobe ładną to fakt, często też słyszę komplementy, ale się nie wywyższam w towarzystwie

Gość gość
Pewnie mówią tak, żeby ciebie pocieszyć. Jest sporo napaleńców, którzy podrywają nawet 50 letnie kobiety.

Gość gość
Jeśli naprawdę nikt do ciebie nigdy nie zagaduje, to chyba jednak nie jesteś tak atrakcyjna jak ci się wydaje, przykro mi.

Gość gość
dokładnie powodzenie mają nawet brzydkie baby

Gość gość
Ty szmato

Gość gość
Widze jak wyglądam, jestem wysoka, mam długie nogi, długie włosy, duże usta wiec jak ktoś ma mnie pocieszać komplementami? to nie jest tak, że kobieta będąc ładną nie może się za taką uważać, to właśnie głupia polska mentalnośc - narzekać na siebie

Gość gość
Wypchaj się

Gość gość
Wiem co czujesz kochana, mam tak samo po prostu faceci wstydzą się ładnych kobiet trzymaj sie!

Gość gość
Sram na ciebie

Gość gość
Słuchaj ja ci tego nie pisze złośliwie, ale z obserwacji, mam ślicznie koleżanki i zawsze wzbudzają zainteresowanie, jak gdzieś wyjdziemy to są zagadywane, atrakcyjne dziewczyny są podrywane, pierwsze co się rzuca w oczy to wygląd. Znam za to dziewczyny które uważają się za ładne, a są naprawdę bardzo przeciętne, oczywiście dobrze, że mają fajną samoocenę, no ale nie są tak piękne za jakie się mają i tyle. Do atrakcyjnych kobiet faceci zagadują, po prostu.

Gość gość
Obciagnij mi szmato

Gość gość
No też znam takie dziewczyny, które uważają się za piękne, a są normalne albo przeciętne. Bez zdjęcia nie ocenimy. A może masz odpychającą aparycję, srogi wyraz twarzy itp. Do atrakcyjnych kobiet faceci zarywają, widać to wszędzie.

Gość gość
Kiedy załapiecie, że to prowo?

Gość gość
moze inaczej czytam to wszystko i jak TY reagujesz na te komplementy? np jak ktos mowi to moze pójdziemy na kawe o 21.00 h ? czy Ci faceci Ciebie jakos podniecają? fizycznie czy psychicznie? czy myślisz o nich? masz jakies reakcje kobiece w tych sprawach czy jeszcze nie? bo tak sobie piszesz że nic nie wiadomo

Gość gość
Nie obchodzi mnie, że to prowo. Mam ochote odpisać to odpisze. Tym bardziej, że spotykam się z takimi komentarzami dziewczyn w realu, każda to bogini i sie wszyscy w niej kochają na odległość, ich piękno tak zawstydza ludzi, że aż sie boją do nich odezwać, a najczęściej są to dziewczyny do bólu przeciętne. Atrakcyjne mają powodzenie i już.

Gość gość
Dziewczyna zrobiła prowo po to żeby zobaczyć jak reagujecie na osoby świadome swojej atrakcyjności - większość wyzywa, reaguje tak jakby dziewczyna sobie to wmawiała i staracie się ją uprzedmiotowić. To przykre, że kobiety tak reagują na inne kobiety, mimo, że jedna i druga może usłyszeć coś w stylu "obci@gnij mi", jak same sie nie lubicie to zróbcie coś zeby polubić i nie utrudniajcie życia konkretnym osobom, które sie akceptują i są ze sobą szczęśliwe

Gość gość
Wątpie, że wulgarne komentarze pisały kobiety, raczej jacyś frustraci. Jest tu sporo merytorycznych odpowiedzi. Nie ma nic złego w byciu i dostrzeganiu swojej atrakcyjności. Tyle, że problem autorki, wskazuje na to, że jednak coś z jej atrakcyjnością czy aparycją nie do końca jest w porządku. Mamy tylko jej słowa i do tego sie odnosimy.

Gość gość
Dużo czasu spędzam z ludźmi i atrakcyjne dziewczyny są zagadywane, zaczepiane, zapraszane na randki. Przypadkami w których faceci do nich nie lgną, jest niemiła aparycja, chamstwo czy nieprzyjemny wyraz twarzy. A autorka, na sugestie, że może jej aparycja nie do końca jest taka idealna skoro ma problem, zareagowała nerwowo i wypomniała narodowość, to dopiero cebula.

Gość gość
Ale, że kto tu kogo uprzedmiotawia. Pojawiają się komentarze, że ładne dziewczyny mają powodzenie, a jak autorke wszyscy omijają szerokim łukiem to chyba jest coś nie tak, prawda? Musi być jakaś przyczyna. Pewnie miałyśmy napisać, że pewnie paraliżuje ich jej piękno, wtedy by było okej xD

Gość gość
Słowa są specjalnie napisane w jak najprostszy sposób i niepoparte argumentami. Po prostu przerysowane. Mimo tego ludzie zamiast podbudować dziewczynę to starają sie udowodnić, że ma przerysowane postrzeganie swojej atrakcyjności - mimo, że nikt z was jej nie widział i nie wiecie czy to 2/10 czy 11/10 myśle, że to wynika z zazdrości innych kobiet, faceci raczej by się cieszyli bo im ładniejsza dziewczyna tym lepiej, więc uważam, że kobiety są po prostu zakompleksione, a to przykre, że zamiast coś ze sobą zrobić to staracie się złamać innych i tym podbudować siebie

Gość gość
Dlaczego wy w ogóle jeszcze odnosicie się do tematu dyskusji skoro jasno jest napisane, że to prowo Autorka nie istnieje, jestem facetem Celem było po prostu sprawdzenie reakcji ludzi na taka wypowiedź, koniec "Autorka" nie ma ani przerysowanego poczucia własnej wartości, ani kompleksów NIC dziękuje, miło było

Gość gość
Bo jestem ostra hotka mój cuckoldzie

Gość gość
Ale człowieku, przecież dziewczyny w tych komentarzach piszą o swoich atrakcyjnych koleżankach które mają powodzenie, gdzie tu zazdrosc? Po prostu taki jest fakt, ze ładne dziewczyny są zagadywane i tyle. Skoro autorka mówi, że jest atrakcyjna, a nikt jej nie podrywa, to znaczy, że albo nie jest taka atrakcyjna, albo ma jakiś inny problem, z aparycją czy czymś takim. No powód musi być/ Mamy ją klepać po główce i przytakiwac, to po co ten watek? Nic złego w postach dziewczyn, nie widze, zadnej zazdrości, piszą nawet o swoich urodziwych koleżankach, dostrzegają inne piękne kobiety. Autorka chyba chciala jakiejś odpowiedzi dlaczego tak może być i je dostała.

Gość gość
Piszę bo chce, nie musisz czytać, o ile wiem nie ma przymusu prawnego ;)