Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy istnieje taki produkt?

Polecane posty

Gość gość

Poszukuje szamponu, odzywki albo maski. Od razu zaznacze, ze w gre wchodza wyłącznie produkty drogeryjne, a juz najlepiej rossmann'owe Big Grin duzo juz stosowalam, ale do tej pory nie trafiłam na to czego od zawsze szukam Frown moje wlosy hmm.. sa średnio grube (ale za to jest ich w miare duzo) nigdy ich nie farbowalam, raczej schna mi same - bardzo rzadko uzywam suszarki, za to je jednak prostuje bo pusza mi sie niemiłosiernie a sa to włosy z natury proste i tak jak wspomnialam szukam albo szamponu albo odżywki albo maski albo juz w ogole szamponu i odżywki i maski (drogeryjnej), która nie bedzie platac mi wlosow (bo miewam z tym problemy) i co najwazniejsze pozostawi moje wlosy "lekkie" tzn. (Dosłownie) żeby każdy wlos żył swoim życiem, nie lubię efektu "zbitych wlosow". Zawsze szukalam czegoś co sprawi, ze moje wlosy przy jakims powiewie wiatru lub kiedy to ja się porusze kazdy wlosek bedzie taki leciutki jak piórko, a nie tak jak wcześniej wspomnialam zbity w jedność z cala reszta wlosow (dbam o to żeby włosy byly rozczesane, wiec nie o to tu chodzi) istnieje cos takiego w rozsądnej cenie i najlepiej w rossmannie? Albo żeby efekt był chociaż zbliżony do tego czego szukam, wiele juz probowalam, ale zawsze trafialam albo na cos co pozostawialo włosy miekkie i niestety spuszone, albo na coś co pozostawialo wlosy lśniące, ale nigdy nie było tego czego szukam tzn. LEKKOŚCI i łatwości w rozczesywaniu :/

Gość gość
Na nieplątanie to olejowanie polecam, a na lekki włosy laminowanie domowe