Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zatroskana matka

Córka chce sie rozwieśc ale ja do tego nie dopuszcze

Polecane posty

Gość zatroskana matka

Ma męża alkoholika co prawda,w przeszłosci stosował wobec Niej przemoc,jest z Nim nieszcześliwa ale ślubowali przed Bogiem więc nie moge dopuścić żeby poszła na potępienie i wiekuisty ogień piekielny,jeszcze jak sobie pomysle że mogłaby żyć czasem w cudzołóstwie z innym mężczyzną i przyniesc hañbe całej naszej głęboko wierzącej rodzinie to zrobie wszystko żeby Jej wybić zgłowy myśli o rozwodzie i rozbiciu rodziny.Kiedyś kobiety były bite,zdradzane i jakoś udawało Im sie przetrwać do konca życia z jednym męzczyzną bo były wierzące a teraz Im sie w dupach poprzewracało,ledwo jakies problemy małzenskie to juz chcą uciekać.Powiedziałam córce że jest wariatką bo alkoholizm to choroba a Ona ślubowała ze będzie z mężem w zdrowiu i chorobie do konca życia.Dla mnie Bóg i przysięga małzenska są ponad wszystko a że męzczyzna czasem nerwowy i musi sie napić to normalne.

Gość gość
Słaby troll, bardzo słaby, następnym razem bardziej się postaraj, ujawniaj "smaczki" później. Jesteś zbyt oczywisty. Nota 0/10. Przykro mi.

Gość gość
Przegoniony troll z macierzynskiego pisze tu .

Gość gość
Autorko obejrzyj sobie film-królowa XXX

Gość gość
Lepiej iść do piekła niż z taką jak ty do nieba.