Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość456

16 lat i brak miesiączki!

Polecane posty

Gość gość456

Mam 16 lat i jeszcze nie mam miesiączki tzn w sierpniu miałam krwawienie przez 7 dni później w grudniu przez tez 7 dni a od lutego mam brązowy sluz, który pojawia się z tego co zauważyłam co miesiąc i trwa przez tak ok 3 dni. Zamierzam się wybrać z tym do ginekologa ale chciałam się też was poradzić bo może któraś z was też takie coś miała.

Gość gość
wpisz sobie w google endometrioza, ppewnie ją masz bo u 16 latki juz dawno powinny byc regularne miesiaczki, bez gina mozesz umrzec na zapalenie otrzewnej

Gość gość
Ja pierwszą miesiączkę dostałam,jak skończyłam 15lat.Jestem wysoka i podobno wysokie dziewczyny tak mają.Poza tym,jeśli stale się odchudzasz i generalnie źle odżywiasz,to niby skąd ma wystarczyć organizmowi na krwawienia? Dlatego tylko plamisz. Jeśli ani nie jesteś wysoka,ani wiecznie się nie odchudzasz,to idź do lekarza,ale jestem pewna,ze jest jak napisalam wyżej.

Gość gość
Co to za głupoty? Miesiaczki dostałam w wieku 11 lat, a mam 174cm. Dobrze sie tez nie odzywiałam i co? Nic mi nie jest. Mowie ci masz endometrioze i uciekaj do ginekologa zanim na oiomie wylądujesz!