Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość więcek

pytanie do nauczycieli zawodu technicznego

Polecane posty

Gość więcek

jeszcze 20 lat temu w Polsce było mnóstwo nauczycieli zawodu technicznego i potrafili wykształcić : - elektronika - automatyka - elektryka - energetyka przemysłowego - a nawet przezwajacza transformatorów i silników lub tokarza, który potrafił przetoczyć element metalowy na tokarce albo operatora maszyn CNC , ustawiacza tych maszyn , który zna program FANUC itp. czy są jeszcze w Polsce nauczyciele zawodów technicznych ?

Gość gość
Są. Technik informatyk- umiejętności: - Zrobienie formata - Znajomość 5 komend w HTML - Wiedza jak uruchomić konsolę

Gość gość
Tak stary elektryku, są :P.

Gość więcek
a gdyby padła propozycja aby nauczyć zawodu młodych : - przezwajanie silników, transformatorów, cewek do styczników i przekaźników to znajdą się nauczyciele ? ile należy zapłacić nauczycielowi za godzinę nauki ?

Gość wypierdek
gość dziś fatalnie jest i to nie powinno się zdarzać, że MODKA lub inna adminka z tego forum zna moje IP i widzi moje dane podane na 'tacy' i wykorzystuje moje dane aby mnie przypierdzielić , wielokrotnie wykorzystywała moje dane aby mnie przypierdzielić a tego Jej nie wolno czynić, więc sprawą powinna się zająć Prokuratura i namawiam Prokuraturę aby sprawdziła, czy MODKA z tego forum ma prawo , wiedząc o mnie prawie wszystko komentować na forum moje założone tematy ?

Gość gość
wypierdek wczoraj Nie jestem modem :D, x za to ty jesteś tak CHARAKTERYSTYCZNYM KRETYNEM, że rozpoznaję cię już po kilku słowach :P.