Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rzetelna portale randkowe

Polecane posty

Gość gość

Czy możecie polecić jakieś portale randkowe, gdzie można poznać normalnych mężczyzn do stałego związku? (bo przygody mnie nie intereusują) Podzielcie się swoimi opiniami. :)

Gość gość
Niestety portale z normalnymi facetami nie istnieją :)

Gość gość
A ty co brzydka/gruba/aspołeczna że nie możesz sobie chłopa w normalny sposób znaleźć?

Gość gość
Bez grubiaństwa proszę.

Gość gość
Ale co ja obraźliwego napisałem? Chcę wiedzieć dlaczego w tak desperacki sposób szukasz faceta, to dla twojego dobra żebyś sobie darowała i sie nie ośmieszała :)

Gość gość
Wszystkie portale randkowe są równie "rzetelna" :D, jak twoja znajomość budowy zdań w języku polskim :P.

Gość gość
Dlatego, że znam wiele par, które poznały się przez Internet, a teraz tworzą szczęśliwe związki. Gdyby nie net, prawdopodobnie nadal byli by samotni.

Gość gość
Daj se siana dziewczyny, na portalach są sami samcy alfa albo dziwacy

Gość gość
Dlatego że ci twoi znajomi to desperaci i takie małżeństwo to w sumie lepsze niż nic.

Gość gość
"Dlatego że ci twoi znajomi to desperaci i takie małżeństwo to w sumie lepsze niż nic." W sumie masz rację. Przekonała mnie ta wypowiedź, bo to prawda. Nie będę szukać w ten sposób. Jak trafi się ktoś interesujący, to fajnie, a jak nie, to nie koniec świata :)

Gość gość
przeznaczeni lub zapisanisobie

Gość gość
Powodzenia :)

Gość gość
To jest jak allegro, wchodzisz na profil i oceniasz czy ci pasuje czy nie. Żaden to spontan ani nic romantycznego co można wspominać na starość.

Gość gość
Internet nie sprowadza się tylko do portali randkowych. Ja poznałem w nim wiele interesujących kobiet, ale zawsze były to przypadkowe znajomości, powstałe podczas wspólnego pisania na jakiś temat. Zawsze mnie dziwi, że kobieta nie wyjdzie na spacer z wielką tablicą: Jestem samotna i szukam kogokolwiek", a na portalu randkowym umieszcza swoje zdjęcie i pisze o sobie wszystko :P.