Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

empatyczna_

...

Polecane posty

Gość gość
Boli cię to chcesz być adorowana jak jakaś księżniczka?? Ja ze swoją dziewczyną a teraz żoną odzywaliśmy się do siebie 2 razy na miesiąc i nikomu to nie przeszkadzało, i co wzięliśmy ślub jesteśmy rodziną.

Gość gość
może brak mu doświadczenia, zabiera się za kobietę jak pies do jeża ? w jakim wieku jest? Nieśmiały albo coś z przeszłości go przyblokowuje

kto mówi o jakimś adorowaniu jak "księżniczke" ? Po prostu nie spotkałam się jeszcze z takim zachowaniem, całkiem sprzeczne sygnały ;)

Gość Gieńka
Pierogi najlepiej podsmazyc na oleju ale nie za mocno bo moga popekac moja droga

Gość T7
wcisnęłaś guzik 'program: facet', a on po prostu żyje swoim życiem na luzie i bez spiny; może, jak i Tobie się uda niczego nie oczekiwać, tylko żyć tym co jest, coś extra wam z tego wyjdzie? podpowiedź, wciśnij guzik 'program: moje życie' i zajmij się sobą, a nie zgadywaniem co mu chodzi po głowie

Gość gość
Ale co to ma wspulnego z tym tematem ty stara kurwo czytaj uwaznie klepo jebana to pierogi z truskawkami wiec jak kurwa smazyc ty jebana idjotko pizde se usmaz

T7 - Mam swoje życie, studia i inne rzeczy na głowie, więc to nie jest tak że jedyne co robie to sie zastanawiam :) Bardziej chodzi mi o to że nie lubię jak mnie ktoś zwodzi, a nie wiem czego mogę się po nim spodziewać, czy traktuje mnie poważnie czy jak odskocznie :)

Gość Gieńka
Przepraszam strzalka w gure mi nie dziala nie moge czytać wstecz

Gość gość
Co tu sie dzieje ale jaja

Gość Gieńka
Juz działa

Gość T7
empatyczna :), czyli jaka? to co piszesz nie jest empatyczne, jest w tym zaniepokojenie, brak kontroli, poczucie, że ktoś sprawia że mi źle; na czym polega empatia wg Ciebie?

Gość Gieńka
Jak tu sie pisze o czymś innym do was?

T7 - ja wale co ma pseudonim do tego co tu napisałam? Mam problem z facetem nie dodałam tego posta żeby się rozpisywać o empatii -.-

Gość gość
Naj lepiej jak byś go wtedy co bo gdyby on to nie tak jak to co mozesz gdy wiesz jak on go nie a ty tez to co go najbardziej do tego i ziemniaków nie dawaj mu wiencej niedocenia

Gość gość
Ale jaja

Gość T7
:), widzę właśnie to powodzenia

Gość gość
Jestes jego opcja. Jak akurat mu sie nudzi to sobie przypomina o Tobie...gdyby byl zainteresowany pisalby znacznie czesciej. Takich kolezanek jak Ty pewnie ma kilka

Gość gość
a ile ty autorko masz lat?

Gość gość
chciałem pomóc, apropo studia to i w 50+ można robić a co on jest orzech że chcesz rozgryźć?

Gość gośćh789hvfhjdtyuo
Ja jako kobieta ładna świadoma swojej wartosci odpusciłabym sobie takiego faceta albo bym go zaczęła traktować w ten sam sposób czyli na luzie udając nie bardzo zainteresowaną a znając siebie jeszcze chciałabym go sprowokowac do zazdrosci np pisząc że własnie ide do kina z kolegą albo że nie mam czasu bo sie umówiłam z kolezankami na dyskoteke...moim zdaniem jesli facet cie traktuje poważnie powinien codziennie wysłać chociaz smsa,ewentualnie dzwonić co drugi trzeci dzien...gdyby tak sie zachowywał ktos kto mi sie podoba odebrałabym jako lekcewazenie mojej osoby albo traktowanie po kolezensku tylko i wyłącznie

Gość gość
00.48- dokladnie

Gość gość
Masz rację że się zawiodłaś, przecież tak się dla niego poświęciłaś prawda? Dopek nie jest Ciebie wart, zwykły gnój! :-)

Gość gość
Nie oceniaj zbyt pochopnie bo możesz później sobie nie wybaczyć

Gość gość
ten facet ma kilka takich.

Gość gość
Facet traktuje Cie jak kolezanke do ktorej czasem sie odezwie, spotka z Toba jak akurat mu sie nudzi I pewnie takich kolezanek ma kilka. Jestes tylko Jedna z opcji, gdyby byl serio zainteresowany to pisalby codziennie lub prawie codziennie, chocby pare smsow ,,co slychac, jak Mija dzien" itp. I regularnie spotykalby sie z Toba. Przestan rozmyslac o nim, analizowac bo tu sytuacja jest jasna. Nic z tego nie bedzie. Gdyby mialo cos byc to po tych paru miesiacach raczej juz byscie byli razem. Odpusc go sobie