Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak przytrzymać faceta z pierwszym serem aby go nie zniechęcić

Polecane posty

Gość gość

Witam, oboje jesteśmy świeżo po 30. Niby temat powinien być mi już znany ale jednak bardzo liczę na wasze porady i podzielenie się doświadczeniem. Od proszę o roku jestem sama po bardzo długim związku. To pierwszy facet od dawna przy którym strzelają iskry. Znajomość jest bardzo świeża ale zaczyna mi zależeć. Zależy mi też również na tym by nie oddać się na tacy zbyt szybko. Nie chcę robić z siebie ciotki niewydymki w waszych oczach ani w jego Jak reagować gdy dochodzi do pocałunków podtekstów itp aby wybrnąć z sytuacji z żartem pozostawiając go w niedosycie i wzbudzają zainteresowanie. Nie chcę się przed nim tłumaczyć co znaczy dla mnie takie zbliżenie. Nie jestem jeszcze pewna jego zamiarów nie chce by odszedł gdy zaliczy kolejny etap zabierając mi całą moją intymność. Pomóżcie

Gość gość
Przepraszam za błędy w tekście. Słownik się nie sprawdził.

Gość gość
Tu są same szmaty nie pomogą

Gość gość
Szmata napisala uspokoj sie szmato

Gość gość
Opanuj sie szmato j e b a n a obspermiona

Gość gość
Zrob mu kanapke z serem brie!

Gość gość
Czyli chcesz się puścić ale nie wyjść na puszczalską? :-P ...dobrze trafiłaś, tutaj podpowiedzą ci koleżanki jak zrobić to pierwsze, ale na to drugie nie licz, to się wyklucza 😠

Gość gość
No to całuj go, Ale jak w trakcie zacznie cie dotykać gdzieś to odsuń jego rękę dając mu znak ze nie jesteś jeszcxe gotowa na to: A jeśli się zapyta to powiedz ze może się poznajmy blizej jeśli myślisz tak samo poważnie jak ja;) fsceci są prości , cudami nie dasz mu do zrozumienia a wręcz może cie tak zrozumieć ze pomyśli ze nie chcesz Wiec prosto z mostu lepiej jak nie zadziała pierwsza opcja.

Gość gość
Karm go ciastkiem ale nie pozwól mu zjeść ;) Pokaż mu smak Twoich ust, pozwól poprzytulać ale Nie skonsumowac, wytłumacz że Adam czekał póki Owoc dojrzeje. Poczeka aż będziesz gotowa na niego. Ale uważaj On również ma cierpliwość