Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Anetatar

Pomoc w leczeniu i rehabilitacji

Polecane posty

pomagam.pl/wzj6jxwg Link do strony gdzie można mnie wesprzeć wyżej. Witajcie.Mam na imię Aneta,mam 39 lat i bardzo pragnę prosić Państwa o pomoc. Choruje na bardzo rzadką chorobę ziarniniakowatosc wegenera.Udalo mi sie przezyc zatorowsc plucna,zakrzepice i anemie gdzie hb spadla do 5,1.Mam srednia niewydolnosc nerek,zmiany na plucach i zacme posterydowa.Ta nieuleczalna choroba autoimmunologiczna powoduje zmiany gdzie chce i kiedy chce,można spowolnić jej działanie poprzez stosowanie sterydow i tu pojawia się mój największy problem związany właśnie ze sterydami,mogą one ratować życie ale także bardzo szkodzić w moim przypadku największe zniszczenia są w stawach biodrowych w tej chwili jest to martwica obu głów kości udowych,bol jest po prostu straszny a jedynym wyjściem jest wszczepienie endoprotez bioder co wiąże się z kosztami nieosiagallnymi dla mnie.Dlatego liczę na każdą złotówkę w darze od ludzi dobrej woli.MOJA AUSTYSTYCZNA CÓRKA ZUZIA POTRZEBUJE SPRAWNEJ MAMY A MNIE STAĆ TYLKO WYJSCIE DO SKLEPU I EWENTUALNY PODJAZD PO CÓRKĘ DO SZKOŁY.Większość spada na męża,który też ma coraz mniej sił.Jest nadzieja na przyspieszenie sprawy,jeśli tak się stanie i uda się z endoprotezami sprawę popędzić to całość WPŁACONYCH PRZEZ PAŃSTWA PIENIĄŻKÓW JUŻ NIEDŁUGO PRZEZNACZĘ NA LECZENIE A TO CO ZOSTANIE PÓJDZIE NA KOLEJNEGO POTRZEBUJĄCEGO. KOSZT ENDOPROTEZY JEDNEGO BIODRA TO OKOŁO 20 TYSIĘCY(HOSPITALIZACJA,WSZCZEPIENIE,REHABILITACJA). Na NFZ zaproponowano mi termin na 2028 rok... Wyglądam na osobę pogodną i taka właśnie jestem,nie mogę się poddać,polożyć i płakać,,cóż czasem nie daję rady ale raz dwa i znów myślę pozytywnie. Pozdrawiam wszystkich,UDOSTĘPNIAJCIE,POMAGAJCIE!

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować