Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zauważyłyście że mamy niepracujące są kulturalne na tym forum a pracujące plują

Polecane posty

Gość gość
13:46 Dokladnie. Ja mam mozliwosc nie pracowac, to nie pracuje. Poswiecam sie hobby w domu, a przy okazji mam z tego kase. Tzn. pracuje ale jakby "przy okazji", kasa sama sie robi z tego co jest dla mnie przyjemne. Zauwazylam, ze faceci ogolnie czesto maja takie madre podejscie jak ty. To kobiety musza sie zayebac na traktorach (kiedys, a dzis za komputerem np.) bo mysla ze ktos je zauwazy, doceni i dostana order z ziemniaka. A tak naprawde robia na jakiegos dziada i jego jacht, na dyrektora szpitala i jego uciechy

Gość gość
tylko debile idą na medycyne moj mąż tyle zarabia co ty w życiu łapówek nie nabierzesz fartuchu konowale hahaha nie muszę pracować i zatkało cię kur/wo jedna z drugą? po co mi być lekarzem czy innym inżynierem? Nie każdy musi tyrać pojmijcie to robole

Gość gość
13:55 Dobrze gadasz :D I mowie Ci to szczerze, mimo ze ja osobiscie jestem pracujaca :) Ale na 1/3 etatu, bo wiecej mi sie nie chce. Bo nie musze, hahah :) pozdrawiam!

Gość gość
Bo naturalnym środowiskiem zdrowej kobiety jest dom, zajmowanie się dziećmi, domem, mężem. Dbanie o ciepło ogniska domowego, o spowalnianie tempa życia, o serdeczność i życzliwość. Niestety, przymuszone pogardą sfrustrowanych feministek i sterowanych massmediów, kobiety zapominają, kim są i dają się ponieść wyścigowi szczurów. I same nie widzą, jak wkrótce stają się zgorzkniałe i zgryźliwe jak wszystkie te baby jagi z bajek dla dzieci, których tak kiedyś się bały...

Gość gość
A tak naprawde robia na jakiegos dziada i jego jacht, na dyrektora szpitala i jego uciechy x A powiedz, co w tym złego, że robię na jacht jakiegoś dziada? Ważne, że ten dziad płaci mi jakieś sensowne pieniądze i że lubię to, co robię.

Gość gość
Dokladnie :) Jeden baluje, drugi haruje. To tak jak 2 wieki temu i wiecej: szlachta baluje, plebs haruje.

Gość gość
13:57 Dokladnie, z tym ze ja jak dziecko pojdzie do przedszkola to jednak wroce do pracy. Nudno tak byc w domu.

Gość gość
gość dziś To po się odzywasz jak niepracująca kura domowa mająca w pogardzie pracę zarobkową? Może w ogóle wszystkie pracujące się zwolnijmy, bo praca poza domem to zawsze jakaś trauma. Tylko ciekawe, gdzie ty choćby głupie zakupy zrobisz, jak sklep nie będzie miał kasjerek. Masz roczne dziecko w domu? To siedź w domu i się nim zajmuj. Masz do tego prawo, a jak dziecko pójdzie do przedszkola to zdecydujesz co dalej robić. x Panie zajmujące się tylko i wyłącznie domem mające dzieci w wieku szkolnym powinny mieć większy szacunek do kobiet pracujących. Pracujące to nie tylko korposzczurzyce, ale właśnie panie na kasach, fabrykach, kelnerki, pielęgniarki, myjące kible w marketach, żebyś się mogła odlać w miarę ludzkich warunkach, jak latasz 3 godziny po galerii. Facetów nie jest na tyle dużo, aby zapełnić pełny rynek pracy. Powinnyście mieć do pracujących minimalny szacunek, choćby z tego powodu, że one ze swojego stosunku pracy odprowadzają podatek, z którego wiele z was ciągnie zasiłki. Bo po uj pracować, jak państwo. To nie państwo, to te harujące durne baby, często za najniższą krajową. Tyle odnośnie kultury "kur domowych". Jak cię stać siedzieć w domu na tyle, że nie korzystasz z mopsu, to siedź, aż do śmierci. Ale nie mieć odrobinę szacunku do tego pracującego plebsu.

Gość gość
"pracować na jacht jakiegoś dziada"? czyżby pani od jarmużu, hummusu i kart multisport znowu się uaktywniła? Zamilcz lepiej, bo wystawiasz złą laurkę niepracującym kobietom.

Gość neonat
gość dziś 13:46 Dokladnie. Ja mam mozliwosc nie pracowac, to nie pracuje. Poswiecam sie hobby w domu, a przy okazji mam z tego kase. Tzn. pracuje ale jakby "przy okazji", kasa sama sie robi z tego co jest dla mnie przyjemne. Zauwazylam, ze faceci ogolnie czesto maja takie madre podejscie jak ty. To kobiety musza sie zayebac na traktorach (kiedys, a dzis za komputerem np.) bo mysla ze ktos je zauwazy, doceni i dostana order z ziemniaka. A tak naprawde robia na jakiegos dziada i jego jacht, na dyrektora szpitala i jego uciechy xxx a co jeżeli ja lubię tą swoją pracę w szpitalu? i nawet jeżeli mam możliwość niepracowania to pracuję, bo to jest moje hobby? wiedziałam o tym idąc na medycynę, że będę musiała pracować i podjęłam się tego. Nie czepiam się ciebie ale ten tekst o tym, że ludzie pracują na jachty dyrektorów palnęłaś identyczny jak w tematach o korpo i nie zdziwię się jeżeli jesteś autorką tamtego tematu właśnie. Poza tym temat o kobietach zajmujących się wylącznie domem i dziećmi, a ty namolnie wlazisz tu ze swoim życiem ktore nie ma nic wspólnego z byciem wyłącznie gospodynią i rozpisujesz się na zasadzie "jeden tramwaj jest czerwony, a drugi też skręca w prawo"

Gość gość
Zauważyłam ale też nie w każdym przypadku. Są tu zarówno Panie pracujące i Panie nie pracujące,które są chamskie,wyzywają,wyśmiewają normalne pytania kobiet szukających porady,nie potrafią normalnie się wyrażać. Ja nie pracuje,zajmuje się domem,dzieckiem i myślę,że każdy ma prawo decydować o swoim życiu zawodowym tak jak chce. Nie oceniam kobiet,które kilka miesięcy po porodzie wracają do pracy bo to nie jest moja sprawa. Aczkolwiek spotkałam się tutaj z chamstwem. Zadałam ostatnio pytanie na dany temat,bo niepokoiła mnie jedna rzecz w zachowaniu mojego syna. Odpowiedzi nie były na miejscu- Panie zaczęły wypisywać,że jestem złą matką,że nie potrafie wychowywać dziecka itd. Kobiety i te pracujące i nie plują jadem.Z jakiego powodu-nie wiem. To ewidentnie brak kultury osobistej,a to wynosi się z domu.

Gość gość
gość dziś Lecz się stulejarzu :D

Gość gość
Jest i nasza naczelna debilka od jarmużu. Sprzedalaś sie z tym jachtem znowu hahahaha Och jaka ty szczęśliwa z tym swoim dochodowym hobyy.

Gość gość
Dlatego mam pytanie do pani lekarki z pasją. A cóż jest gorszego w tym że pasja niektórych są paznokcie, czy chociażby dzieci czy mąż. Wydaje mi się że mimo wszystko z jakiegoś powodu zakładasz że twoja pasja jest bardziej "cenna".

Gość gość
Ja nawet nie wiem co to jest ten hummus, acz zaraz sobie wygoogluje :/ A co to jest multisport? A dlaczego sie tu wypowiadam? dlatego, ze jak juz mowilam, wiem o czym mowi autorka: gdy ja nie pracowalam nawet na wasnej dzialalnosci jak teraz, bylam tu gnojona. Malo? mam na wasz temat wyrobione zdanie. Bronie tzw. pan domu bo jak ja taka bylam jak one to mni tu wyzywano od zer

Gość gość
14:06 bardziej naczelnej debilki od ciebie to juz nie ma. Ze co? Ze od korporacji?? Nie znam nikogo ktoby pracowal w takim miejscu. P.S. Co to, k..wa, jest jarmuz?

Gość gość
14:07 Racja. Ona zaklada ze jest wazniejsza i lepsza. A panie lekarki co wiedza o korporacji? Przeciez nawet tam nie byly...

Gość gość
Jaruzelski to taka zielona salatowata roślina która katuje mnie żona. :)

Gość gość
gość dziś 14:06 bardziej naczelnej debilki od ciebie to juz nie ma. Ze co? Ze od korporacji?? Nie znam nikogo ktoby pracowal w takim miejscu. P.S. Co to, k..wa, jest jarmuz? x Zawstydziłaś się, że ktoś cię zdemaskował? I tak bardzo zaprzeczasz, że jesteś panią od jarmużu, że....udajesz, że nie wiesz, co to jest jarmuż i hummus? Ps. Jak można nie wiedzieć, co to jest jarmuż? Już nie rób z siebie debila. Każda gospodyni domowa to wie.

Gość gość
"14:06 bardziej naczelnej debilki od ciebie to juz nie ma. Ze co? Ze od korporacji?? Nie znam nikogo ktoby pracowal w takim miejscu. P.S. Co to, k..wa, jest jarmuz?" Skoro nie znasz nikogo z korpo, to dlaczego się na temat tych osób wypowiadasz?

Gość neonat
Nigdzie nie powiedziałam że moja pasja jest cenniejsza. Nie przekręcajcie, bo wymyślacie jak zwykle bzdury, które potem żyją swoim życiem. Napisałam, że gospodynie, które chamsko wyzywają pracujące kobiety to niespełnione kobiety bez pasji i wykształcenia. O tych normalnych nic takiego nie powiedziałam ale tu jak zwykle 90% czytać ze zrozumieniem nie potrafi.

Gość gość
lekarce chodziło o te filozofki powyżej które dla zasady ujadają na pracujących ludzi

Gość neonat
i co ja niby o korporacji powiedziałam? Co wy znowu wymyślacie?

Gość gość
Ale trzeba przyznać że jest wiele kobiet pracujących które dla zasady upadają na te niepracujace. Albo robią to trochę w zaawolowany sposób. Np łączą prawie zawsze słowa "kura domowa" ze słowem "bez wyksztalcenia" . Tak jakby nie było wykształconych kur domowych.

Gość gość
w*********j lekarska k***o pieniądze za nic bierzecie, słuchaweczki na szyli, szpile za 2 tyś, sukieneczki z zary, kawusia w łapuni a pacjęci umierają na waszych oczach ha tfuu! pluje

Gość gość
bo kuźwa pracujące samotne matki nie dostają 500+,cholerne pisowce, oby ich trafiło, oby odcierpieli w ciężkiej chorobie to nierówne traktowanie maleńkich dzieci, co nikomu są nic nie winne

Gość gość
Ja tylko czekam az pierwsza fala tych "szczesliwych gosodyn domowych" osiagnie wiek emerytalny. To pokolenie jest stracone, dopiero nastepne zrozumie dlaczego praca jest w zyciu potrzebna i dlaczego haslo "jeszcze sie w zyciu napracuje" to jedne z najglupszych slow jakie mozna powiedziec.

Gość gość
Po pierwsze za komuny było więcej niepracujacych gospodyń domowych więc to one beda/są to pierwsza fala. A po drugie ta fala niepracujacych gospodyń będzie miała nadal prawa wyborcze. Po 60 jest więcej kobiet niż mężczyzn, chętniej głosują. I jak myślisz nie znajdzie się żadna partia która będzie chciała pozyskać taki elektorat? Skoro dzisiaj jest 500 za urodzenie dziecka to kiedyś będzie 1000 za wychowanie go przez całe życie a nie chodzenie do pracy.

Gość gość
gość dziś Bo naturalnym środowiskiem zdrowej kobiety jest dom, zajmowanie się dziećmi, domem, mężem. Dbanie o ciepło ogniska domowego, o spowalnianie tempa życia, o serdeczność i życzliwość. Niestety, przymuszone pogardą sfrustrowanych feministek i sterowanych massmediów, kobiety zapominają, kim są i dają się ponieść wyścigowi szczurów. I same nie widzą, jak wkrótce stają się zgorzkniałe i zgryźliwe jak wszystkie te baby jagi z bajek dla dzieci, których tak kiedyś się bały... Powiedz to każdemu z facetów którzy k***ią się na boku ile wlezie i zapytaj czy po rozwodzie każdy z nich do swojej eks mówi ty siedź w domu wychowuj dzieci ja na was pracuje.

Gość gość
Po rozwodzie to co innego. Już sam fakt rozwodu świadczy o tym że nie była godna mojej sporty więc niech cierpi.