Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tchoumi

Nowe zmiany na Allegro, też Was to wnerwia?

Polecane posty

Gość Tchoumi

Normalnie ręce opadają. Z Allegro korzystam od prawie 12 lat, ponad 700 pozytywnych komentarzy, żadnego negatywnego lub neutralnego, a teraz wszystkie zostały usunięte. Jestem "kupującym", w całej swojej przygodzie z Allegro sprzedałam może 3, 4 rzeczy. Ciekawe kto mi teraz uwierzy, że jestem uczciwa?

Gość gość
Nic nie wiem.

Gość gość
u mnie podobnie, 119 komentarzy za kupione i tylko 3 za sprzedane :O 119 komentarzy usuniętych

Gość Tchoumi
Zmiany weszły od kwietnia, min. teraz tylko Kupujący będą wystawiać komentarze. Może przesadzam ale sama treść aukcji i informacje techniczne - przedtem wszystko było bardziej czytelne. Odnoszę wrażenie, że wzorowali się na Ebayu, ble...

Gość Tchoumi
inaccessible89 niestety mam złe doświadczenia z portalem olx :(

Gość gość
OLX to siedlisko oszustów, złodziei, cwaniaków, naciągaczy

Gość gość
Sprawdziłem i... usuneli mi ponad 300 pozytywów. Na aplikacji jeszcze mam, ale to pewnie kwestia akualizacji. Bezsensowne zmiany.

Gość akimuszek
wnerwia, zwykle od tego kogo kupowalem to patrzylem w pierwszej kolejnosci na srednia w komentarzach teraz nie wiem jaki to sprzedający. :(

Gość Tchoumi
akimuszek ja też tak robiłam. Ech teraz będą jaja przy licytacjach. Mam za sobą aukcję, w której chyba brały udział jakieś podstawione osoby, mające "0 komentarzy" i podbijały cenę aż pod niebiosa. Na koniec okazało się, że i tak to ja musiałam kupić ów przedmiot bo Sprzedającemu nagle coś nie pasiło w tych wyższych od mojej ofertach. Nauczona przykładem w kolejnych licytacjach dawałam sobie na wstrzymanie kiedy jakiś nowicjusz nagle zaczął szaleć - a teraz? Weszłam dziś na pierwszą z brzegu licytację - w zakładce "oferty kupna" widnieją same nicki, oczywiście ukryte no i w nowej osłonie czyli bez punktów widniejących w nawiasie. Teraz sformułowanie "aukcja w ciemno" nabierze prawdziwego znaczenia.

Gość gość
Teraz pytanie brzmi, jaki cel mają te zmiany?