Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Tchoumi

Nowe zmiany na Allegro, te偶 Was to wnerwia?

Polecane posty

Go艣膰 Tchoumi

Normalnie r臋ce opadaj膮. Z Allegro korzystam od prawie 12 lat, ponad 700 pozytywnych komentarzy, 偶adnego negatywnego lub neutralnego, a teraz wszystkie zosta艂y usuni臋te. Jestem "kupuj膮cym", w ca艂ej swojej przygodzie z Allegro sprzeda艂am mo偶e 3, 4 rzeczy. Ciekawe kto mi teraz uwierzy, 偶e jestem uczciwa?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Nic nie wiem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
u mnie podobnie, 119 komentarzy za kupione i tylko 3 za sprzedane :O 119 komentarzy usuni臋tych

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Tchoumi
Zmiany wesz艂y od kwietnia, min. teraz tylko Kupuj膮cy b臋d膮 wystawia膰 komentarze. Mo偶e przesadzam ale sama tre艣膰 aukcji i informacje techniczne - przedtem wszystko by艂o bardziej czytelne. Odnosz臋 wra偶enie, 偶e wzorowali si臋 na Ebayu, ble...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Tchoumi
inaccessible89 niestety mam z艂e do艣wiadczenia z portalem olx :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
OLX to siedlisko oszust贸w, z艂odziei, cwaniak贸w, naci膮gaczy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Sprawdzi艂em i... usuneli mi ponad 300 pozytyw贸w. Na aplikacji jeszcze mam, ale to pewnie kwestia akualizacji. Bezsensowne zmiany.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 akimuszek
wnerwia, zwykle od tego kogo kupowalem to patrzylem w pierwszej kolejnosci na srednia w komentarzach teraz nie wiem jaki to sprzedaj膮cy. :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Tchoumi
akimuszek ja te偶 tak robi艂am. Ech teraz b臋d膮 jaja przy licytacjach. Mam za sob膮 aukcj臋, w kt贸rej chyba bra艂y udzia艂 jakie艣 podstawione osoby, maj膮ce "0 komentarzy" i podbija艂y cen臋 a偶 pod niebiosa. Na koniec okaza艂o si臋, 偶e i tak to ja musia艂am kupi膰 贸w przedmiot bo Sprzedaj膮cemu nagle co艣 nie pasi艂o w tych wy偶szych od mojej ofertach. Nauczona przyk艂adem w kolejnych licytacjach dawa艂am sobie na wstrzymanie kiedy jaki艣 nowicjusz nagle zacz膮艂 szale膰 - a teraz? Wesz艂am dzi艣 na pierwsz膮 z brzegu licytacj臋 - w zak艂adce "oferty kupna" widniej膮 same nicki, oczywi艣cie ukryte no i w nowej os艂onie czyli bez punkt贸w widniej膮cych w nawiasie. Teraz sformu艂owanie "aukcja w ciemno" nabierze prawdziwego znaczenia.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Teraz pytanie brzmi, jaki cel maj膮 te zmiany?

Udost臋pnij ten post