Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ale wpadka!! Jak myślicie obrazi się za to?

Polecane posty

Gość gość

Jest takim dość niesmialym i uczuciowym chłopakiem. No i niedawno "przypadkiem" czekal na mnie pod praca. Mowi jak juz jestem to Cie odwioze (jezdze tramwajem) a ja ze ok i żeby wpadł jak chce. No i juz jesteśmy na osiedlu, wysiadam z auta i mowie "no to czesc". Tak się zastanawiam czemu nie odpowiedział i czemu czekał kilka minut jeszcze w aucie.. Zorientowałam się na drugi dzień. :P po prostu się zagapilam,zamyslilam,nie wiem Do dziś się nie odzywa a minęły 4 dni. Co myślicie?

Gość gość
Czy się obrazi , nie wiem ale wiem że na pewno jest mu bardzo przykro że tak go potraktowałaś .

Gość gośćGGG
Napisz mu "Milczę kilka dni, bo jest mi głupio jak CIę potraktowałam. Odwiozleś mnie a ja nawet nie zaprosiłam Cię na kawę, tylko czmychnęłam jak spłoszona sarenka w ciemny las. Czasem mnie onieśmielasz i ciężko mi zachować się racjonalnie, ale już to naprawiam: przyjedź do mnie na kawę, proszę." Każda nasza wpadka może być urocza, przecież ludzie zakochani tracą głowę nie? Ja tam lubię widzieć jak komuś przy mnie się język plącze, albo wyprawia głupoty, widać ze się stara i mu zależy, nie?

Gość gość
gośćGGG dziś Jakby po takiej akcji dziewczyna mi tak napisała to chyba bym był szczęśliwszy niż przedtem. Fajne podejście. Zacznę je stosować.

Gość gośćGGG
Ja nawet teraz nie mogę spać tylko się masturbuję jak nienormalna, to co dopiero by było gdyby mnie ktoś naprawdę odwiózł, jebn...ełabym jeszcze w samochodzie jak fontanna :-O