Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto z was czuje się samotny ?

Polecane posty

Gość gość

Kto czuje się samotny i brak mu osoby do szczerego pogadania?

Gość gość
mi brak rodizny, psa, babci ;/ i chyba bede miec okres na tygodniu bo duzo placze i mam piersi bolace i wieksze i slodkie mnie nachodzi. zawsze w ost tydz przed okresem placze z byle powodu. nawet na ghost in the shell plakalam prawie ze

Gość gość
A co z twoją rodzina ze ci jej brak? To dziwnie trochę twój organizm reaguje . Pewnie to sprawka hormonów wiec nie twoja wina. Może obejrzyj komedie żeby cię rozsmieszylo coś fajnego.

Gość gość
pierwszy raz od dawna nie pojechalam do domu na weekend. nikt z rodziny nie dzwoni nie pisze. maja w du.pie. babcia nie zyje, tak mi jej brak. psa tez. no mam namiastke tego jak moje zycie bedzie wygladac gdy zabraknie rodzicow. dojdzie do tego starosc. zle bedzie

Gość gość
SSAŁBYM TWE OBOLAŁE NIPPLES

Gość gość
poczekaj, jeszcze se majtki z wiskozy bambusowej nieprzepuszczalne plamien miesiecznych kupie 1 szt za 49 zl to poszalejemy femingerie.pl

Gość gość
To przykre ze babi juz nie masz zwłaszcza ze była cenną osoba dla ciebie . Niestety są rodziny które są bardziej zżyte ze sobą i takie gdzie jest większy chłód . Niestety rodziny sobie nie wybieramy i pozostaje się pogodzić że mamy to co mamy. Pewnie wielu z nas gdyby moglo to wybrałaby sobie inną rodzinę. Moja mama też rzadko do mnie dzwoni widzę że nie zbyt mocno ją interesuje moje życie ale co zrobisz taki ma już charakter i widocznie nie potrzebuje tego do szczęścia. Wychowana była w rodzinie wielodzietnej gdzie nie było uczuć ani miłości do dzieci po prostu się urodziły i tyle. Pozostaje Ci poznać kogoś takiego od serca i założyć swoją bliższą rodzinę.

Gość gość
chcialabym miec z charakteru taka mame jak ta ruda z ktora pracuje w 1 pokoju ;/