Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jutro 7 rocznica katastrofy Smoleńskiej

Polecane posty

Gość gość

ale ten czas szybko leci

Gość gość
Może wreszcie przyznają, kto ZMUSIŁ pilotów do tej nieszczęsnej próby lądowania ? Zapewne wystarczy ujawnić treść jego ostatnich rozmów z bratem.

Gość gość
JAKIEJ KATASTROFY - TOŻ TO ZAMACH BYL, powie ci to każdy 'samodzielnie myślący' :-o Amerykanie to nagrali Z tym zmuszeniem to przesada, wywieranie presji tu bardziej pasuje

Gość gość
gość dziś Poprzedniego pilota (który właśnie odmówił lotu do Smoleńska) ten kacyk, chciał zniszczyć zupełnie. Jak mu nie udało się drogą oficjalną, to jego psy obszczekały tego pilota z ław sejmowych. Bardziej zastraszać to można jedynie celując w kogoś z pistoletu.

Gość gość
Gdyby kazdy w ciszy z modlitwa czy bez wspominal tych zmarlych jestem w stanie zrozumiec ale to co dzieje sie pod palacem prezydenckim to manifestacja i cyrk

Gość gość
Jakie małpy, taki cyrk :P.

Gość gość
Podobno samolot wybuchl w powietrzu

Gość gość
A ja słyszałam, że go UFO-ki porwały, by wykorzystać nieprzeciętny umysł geniusza Europy Środkowo-Wschodniej :P. To dlatego PiS nie chce ujawnić treści jego ostatniej rozmowy z bratem, a Amerykanie boją się przekazać film z satelity. Ja wam mówię: tam nie jedna, a kilkanaście pancernych brzóz wystartowało, na latających spodkach :P. Piloci nie mieli żadnych szans :(.

Gość gość
To nawet ma sens. Wspólnie z bratem na Ziemi, wygrali wybory i mamy teraz w Polsce Inwazję Pożeraczy Ciał :P. To dlatego zniknęli żebracy spod Biedronki :P.