Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po 2200 roku

Polecane posty

Gość gość

Ludzie będą łysi,zaczną przeszkadzac im włosy bo trzeba poświęcać im zbyt dużo czasu.Nie będą ćwiczyć bo będą przebudzeni,będą znać swą wartość i mięśnie czy przypodobanie się innym przestanie mieć sens przestanie to istnieć, rozwinięty będzie intelekt do maksimum,będzie rozwinięta telepatia.Zmieni się historia bo wyjdą na jaw stare śmieci.Po ziemi będą chodzić chologramy ludzi umarłych i ludzie żywi, ale jeszcze nie wiem jak będzie to funkcjonować. Kościół upadnie przez klamstwa które wyjdą na jaw,chrystus pokaże prawde i wlasciwy tor drogi dla ludzkości

Gość gość
rozwinięty będzie intelekt do maksimum, xxxx Nie wiem czy wiesz, ale ludzie z postępem robią się coraz głupsi. Badania również to potwierdziły w ostatnich latach.

Gość gość
Nie wiem czy wiesz ale ludzie nie używają mózgu w pełni

Gość gość
Może tak być

Gość gość
Nie wiem czy wiesz ale ludzie nie używają mózgu w pełni xxxxx Zwyczajne hipoteziki, tutaj nie chodzi o używanie mózgu, ale ogólnie o cofanie się ludzi w mentalności jak i intelektualnej. Gdyby miało być lepiej, to by wszystko szło w odwrotnym kierunku, a jest odwrotnie. Za 200 lat to ludzi w ogóle może nie być. Zresztą żadne przepowiednie się nigdy w 100 % nie spełniają.