Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Młody95

Upadek słowiańskiej rasy

Polecane posty

Gość Młody95

Niestety muszę stwierdzić, że nastąpił ostatecznie upadek słowiańskiej rasy. Słowianie już nie są tymi samymi ludźmi co kiedyś .Dają sobą sterować ,napuszczać jedni na drugich ,wystarczy spojrzeć chociaż na to, co się dzieje na wschodzie Ukrainy. Słowianie przelewają tam krew za interesy oligarchów . Poroszenki,Ahmetova,Kołomojskiego,Jaceniuka i całej reszty tej bandy. Poroszenko-Walcman to już w ogóle hipokryta . Nawołuje ludzi z zachodu Ukrainy, żeby walczyli przeciwko swoim pobratymcom na wschodzie ,a w tym samym czasie prowadzi w Rosji interesy(fabryka Roshen). Kto zyskuje na tym wszystkim? Ginący cywile czy p********i oligarchowie po obu stronach ? Słowianie powinni się obudzić i zauważyć,kto i po co ich skłóca. Już cała ,,revolucja hidnosti'' była obliczona na wywołanie konfliktu we wschodniej Ukrainie. Dopóki Ukrainą rządził Janukowycz, dopóty tam był spokój i nie było problemu ani z separatyzmem na wschodzie,ani z banderyzmem na zachodzie. To właśnie oligarchowie rękami prostych ludzi obalając Janukowycza walnie przyczynili się do sytuacji w Ukrainie. I jestem więcej niż pewien ,że wiedzieli jak to się potoczy . To jest tylko jeden prosty przykład ,jak łatwo manipulować Słowianami i zmusić do wzajemnego mordowania się. Innym jaskrawym przykładem jest wojna na terenach ex. Jugosławii w latach 90 . Już coraz głośniej mówi się , że rozmontowaniem południowosłowiańskiego państwa stoją służby specjalne zza wielkiej wody . Divide et Impera-dziel i rządź. Jestem więcej niż pewien, że za Tudjmanami ,Izetbegovićami stały obce siły. I znowu ta sama sytuacja co kilkadziesiąt lat wcześniej na Bałkanach . Tylko ,że tym razem nie Niemcy doprowadzili do bratobójczej wojny w bałkańskim kotle, tylko nasi pseudo-pobratymcy zza wielkiej wojny.4

Gość gość
Nie ma czegoś takiego jak słowiańska rasa.

jestem Polakiem, ale jakoś nigdy nie czułem się Słowianinem:)

Gość Młody95
Więcej przykładów przytaczać nie trzeba. Jednak zostawmy wojny. Spójrzmy teraz na to jak się Słowianie zachowują. Nie dość ,że kłócą się cały czas ze sobą, to za pomocą mediów mają mózg wyprany całkowicie z inteligencji. Nasi przodkowie byli inteligentni, kierowali się zasadami, tymczasem teraz to ,co widzimy jest tak naprawdę obrotem o 180 stopni(zmiana in minus oczywiście). Patrzę na moich rówieśników i widzę puste tępe lale ,z którymi nie ma praktycznie o czym pogadać ,a ich jedynym zajęciem jest uprawianie seksu z pustymi sebixami(z ujemnym IQ ) na imprezach(dlatego ciągnie mnie do starszych od siebie kobiet ). Moi rówieśnicy płci męskiej też nie lepsi ,bo również inteligencją nie odstają od dziewczyn. To wynik działania mediów. I to się dzieje we wszystkich krajach słowiańskich. Śledzę bałkańskie portale informacyjne i tam też ludziom zaczynają zasypywać głowę debilizmami , my mieliśmy syf typu ,,bar'' ,,big brother'' oni mają ,,parove''(pare to w slangu hajs,pieniądze) ,gdzie tępi przedstawiciele obydwu płci bzykają się publicznie na oczach widowni. Nie ma ratunku już dla Słowian . A szkoda,bo byliśmy ostatnią grupą narodów na tym świecie,która coś sobą reprezentowała i która odróżniała się in plus od całej reszty tego świata . To tyle.

Gość Młody95
22:56 - Pewnie,słowiański genotyp nie istnieje etc etc . W Twoim sposobie myślenia widać niestety wpływ germańskiej,jankeskiej etc etc . propagandy. Słowianie dzielą się na : zachodnich , południowych i wschodnich. My należymy do tej pierwszej grupy i nigdy się to nie zmieni.

ja nie czuję się żadnym Słowianinem, a jestem Polakiem.

Gość Młody_95
Wpływ telewizora na Twój sposób myślenia niestety też jest widoczny. Ja się czuję po pierwsze Polakiem, ale po drugie Słowianinem ,nie żadnym unijczykiem czy innym wytworem zachodniej wyobraźni . Nie popieram zarówno komunizmu, jak i innych zbrodniczych reżimów/ideologii ,ponieważ to one w głównej mierze powodowały przelewanie słowiańskiej krwi .

ale ja się nie czuję też żadnym unijczykiem. Jestem Polakiem po prostu.

Gość Młody_95
Stop bratoubiystvennim voynam/Stop kroprollitya mizh bratskimi narodami/stop bratoubilackim ratovima/Stop bratobójczym wojnom !!!

Gość gość
Jesteśmy rasy indoeuropejskiej. Czemu rosyjskiej propagandy nie wymieniłeś? Już widzę pod czyim wpływem jesteś. :D

Gość gość
Żaden Polak nie jest Słowianinem, słowianie mieszkają po drugiej stronie Tatr, jakiś kretyn - stary dziad Adolf Kudliński sieje propagandę ale już niedługo spudłują dziada i się skończy gadanie o słowianach Obyś zgnił w tym pierdlu ty stary nieczysty dziadzie!

Gość Młody_95
23:11 To jeszcze pół biedy :). Jednakże należy wiedzieć ,że Słowianie współpracujący ze sobą to dużo lepsza opcja niż Słowianie wojujący ze sobą. Od zachodu i południa(idea wielkiej albanii i erDOGan ) naciąga islamizacja Europy. Albańcom mało Kosova ,dla nich ,,ethniqe shqperia''(etniczna albania) to także większa część Macedonii i północna Grecja . Dlatego Słowianie powinni przestać się sprzeczać ze sobą i zacząć współpracować. Jest nas naprawdę sporo . Moim zdaniem, jeszcze do współpracy powinniśmy przyłączyć jeszcze Greków(wspomniany problem z wielkoalbańskim nacjonalizmem na północy) i Ormian(problemy z artsakhem zwanym też Karabachem) .

Gość Młody_95
Nie wymieniłem rosyjskich mediów ,ponieważ dla mnie to oczywiste ,że również media na terytorium RF nakręcają wzajemną niechęć Słowian do siebie. Zrozumcie w końcu,że propaganda w rosyjsko,ukraińsko,polsko-języcznych mediach nakręcająca na siebie Słowian to jeden i ten sam syf .

Gość Młody_95
23:15 -Posłuchaj nikczemny osobniku ,czy chcesz ,czy nie , należymy do grupy Słowian zachodnioeuropejskich . Źle mi z tym , że w dyskusji muszę używać argumentów ad personam w miejsce argumentów ad rem, ale skoro jakiś prymityw obraża mnie i nazywa starym dziadem (chociaż mam 22 lata) i jeszcze grozi ,,pierdlem'' (kierunek moich studiów wymusza ciągłe studiowanie prawa, więc poznaję je coraz lepiej) za wyrażanie swoich poglądów ,to niestety,ale musiałem się posunąć do takiej niskiej lotów argumentacji .

Gość gość
Brawo młody człowieku. Szkoda tylko, że władowałeś się w takie siedlisko nieświadomych typów o niskim IQ.

Gość gość
Wiedz zatem śmieciu, że nawet za 20 lat złapię cię za ryj i do niego nasram, niezależnie czy skończysz prawo, lewo czy hotelarstwo. Za rozpowiadanie propagandy dawniej była kula w łeb a teraz dostaniesz balas w oko. Ty pseudo słowiański śmieciu. Polak znad morza nie jest słowianinem kretynie a nawet jak nim jest to niech o tym zapomni. Szlachetnym ludem są Germanie i z nimi my, Polacy chcemy być identyfikowani.

Gość młody_95
Próbuj szczęścia ,szlachetny potomku germanów . Swoją drogą, twoi germanie są w jeszcze gorszym g*****e niż Słowianie :D. O głównych przedstawicielach rasy germańskiej,Niemcach,nie wspominając . Kalifat niemiecki niedługo tam powstanie. Nie podoba mi się ta wizja,ale cóż...Skoro tacy tępi ludzie chcą się identyfikować z Germanami, to żadna strata,że Niemcy przepadą :D.

Gość gość
ale ja tobie nasram i co wtedy zrobisz? Będziesz coś próbował wybełkotać ale nic z tego. Kał jest świetnym materiałem tłumiącym takich słabiaków. Zresztą takie leszcze same chcą jeść gó\wno.

Gość młody 95
Dobra dziadku-germanofilu uciekaj już bo ci żyłka pęknie :D. Swoją drogą,ciekawe masz fetysze ,nie dość ,że lubisz jak ktoś konsumuje g****o,to jeszcze ciągnie cię do facetów a to automatycznie wyklucza cię z dyskusji. Bez odbioru

Gość gość
A ja podpisuję się by młodemu narobić do japy bo za dużo kłapie dziobem a głupie to to jak but, ale szwabów to nie lubię ale jak mam wybierać między nimi a słowanami czy żabojadami to wolę niemców bez wątpienia.

Gość gość
...:::Sierodkowym Palcem oo0oo Pozdrawiamy Wrogów :::...Slowianin 2