Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dobry ginekolog w leczeniu endometriozy

Polecane posty

Gość gość

Jezeli znacie to prosze o podpowiedz, bo juz nie mam sil :( mieszkam na pomorzu.

Gość gość
witaj w klubie!na kafeterii sie nie dowiesz, tutaj same staraczki ktore nie zrozumieja jak mozna miec inne problemy niz niezjascie w ciaze.podejscie 99% ginekologow, jedna tylko dbala o pacjentki i traktowala jak czlowieka a nie chodzaca p..de ale juz nie pracuje, jakas wczesniejsza emerytura pewnie

Gość gość
:( ok....no nie spodziewam sie wyjscia z choroby dzieki forum, ale kto pyta nie bladzi:-) Starania juz sobie odpuscilam, gorzej z bolem i coraz wiekszymi torbielami ......

Gość gość
Hej kochana ja wiem co to jest pieklo endometriozy. ale udalo sie dzieki in vitro. Co do samej endometriozy to mi doslownie zadne tabletki nie pomogly. Jak cos bralam na endo to mialam takie skutki uboczne ze juz wole nie brac nic. Poniewaz juz zwatpilam w medycyne to zabralam sie za pomoc dieta. Przed okresem pij***ardzo duzo wody i staram sie jesc malo i lekko. To troche pomaga.

Gość gość
:( ,tez jestem na etapie walki z endo suplementami, dieta i okladami z oleju rycynowego bo lekarz wymyslil u mnie wywolywanie menopauzy lub kolejna laparoskopie i to wszystko co mial do powiedzenia w temacie..pozdrawiam wszystkie endo kobietki.