Gość gość Napisano Kwiecień 10, 2017 Niestety miałam wiele rozczarowań w życiu. Byłam w kilku związkach, ale były nieudane. Czyje się teraz taka słaba bo ciężko mi cokolwiek zmienić w swoim zyciu... Boję się komus znow zaufać... Przez ostatni powiedzmy rok, to w ogóle w moim życiu jest dramat. Jestem w związku, który trwa 8 lat. Kiedys praktycznie u siebie pomieszkiwaliśmy, a teraz to jest fikcja. On mówi ,ze chciałby już załozyć rodzinę, ja tak samo, ale z nim tego sobie nie wyobrażam. Bo on bywa czesto dla mnie chamski, obraza mnie, albo każe mi coś zrobic np. jemu śniadanie, a jeżeli tego nie zrobie to jest foch na cały dzien. Ogolnie to stara się mną rządzić. Do tego podejrzewam ,że mnie zdradzał nie raz i tak prawdopodobnie niestety było. Więc zaczęłam się z kimś spotykać, ale on okazało się po czasie, ze ma żonę i nie chce od niej odejść, nie chce się w to angażować... także te obydwie relacje są bez sensu. Ale przez te niepowodzenia przestałam wierzyć jakoś ,ze mnie ktoś pokocha. Kiedys mialam taka wiare, ale teraz jest z tym ciezko :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach