Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Czy ktoś też tak ma jak ja że boi się nowego związku?

Polecane posty

Gość gość

Niestety miałam wiele rozczarowań w życiu. Byłam w kilku związkach, ale były nieudane. Czyje się teraz taka słaba bo ciężko mi cokolwiek zmienić w swoim zyciu... Boję się komus znow zaufać... Przez ostatni powiedzmy rok, to w ogóle w moim życiu jest dramat. Jestem w związku, który trwa 8 lat. Kiedys praktycznie u siebie pomieszkiwaliśmy, a teraz to jest fikcja. On mówi ,ze chciałby już załozyć rodzinę, ja tak samo, ale z nim tego sobie nie wyobrażam. Bo on bywa czesto dla mnie chamski, obraza mnie, albo każe mi coś zrobic np. jemu śniadanie, a jeżeli tego nie zrobie to jest foch na cały dzien. Ogolnie to stara się mną rządzić. Do tego podejrzewam ,że mnie zdradzał nie raz i tak prawdopodobnie niestety było. Więc zaczęłam się z kimś spotykać, ale on okazało się po czasie, ze ma żonę i nie chce od niej odejść, nie chce się w to angażować... także te obydwie relacje są bez sensu. Ale przez te niepowodzenia przestałam wierzyć jakoś ,ze mnie ktoś pokocha. Kiedys mialam taka wiare, ale teraz jest z tym ciezko :(

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować