Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszla narzeczona

Mama chlopaka wygadala sie, ze w Swieta mi sie oswiadczy

Polecane posty

Gość przyszla narzeczona

Przygotowywalysmy sniadanie, rozmawialysmy o wyjezdzie na Swieta do Polski (jedziemy wszyscy do moich rodzicow) w pewnym momencie mowi a po zareczynach pojechalibysmy moze do moich rodzicow (dziadkow chlopaka). Zastrzelilo mnie, musialam zrobic niezla mine bo sie na mnie tak spojrzala a mnie przeciez nie chodzilo o wyjazd do dziadkow bo nie mam nic przeciwko, tylko fakt, ze mi sie oswiadczy, nic nie wiedzialam, teraz rozumiem po co wszyscy jedziemy do moich ale o zareczynach nikt nigdy nic nie wspominal. Teraz nie wiem jak sie zachowac, chlopak na pewno chcial zrobic niespodzianke a ja juz teraz wszystko wiem, powiedziec mu to czy udawac glupia ?

Gość gość
Nie mów mu, że wiesz, bo zepsujesz wszystko co on chciał do ostatniej chwili utrzymać w tajemnicy.

Gość przyszla narzeczona
A jak mama znowu zacznie o tym rozmawiac ? Moze sie domyslila jaka walnela gafe.

Gość gość
Kolejny frajer daje sie dobrowolnie zaobraczkowac.

Gość gość
Dlugo jestescie razem ?

Gość gość
A na co ma niby czekać? Ślub powinien być a nie życie na kocią łapę i niepewność co będzie jutro, czy mnie porzuci z dnia na dzień czy nie. Jeśli nie będą sobie pasować do życia to najwyżej wezmą rozwód. Ale jeśli mają w planach założyć rodzinę to ten ślub jednak trochę różnych prawnych kwestii ułatwia.

Gość przyszla narzeczona
Znamy sie jeszcze ze szkoly, po maturze wyjechal z rodzicami do Niemiec, myslalam, ze to koniec, 3 lata "na odleglosc" ale w koncu wynajal mieszkanie i mnie sciagnal, tak ze prawie 2 lata mieszkamy juz razem.

Gość gość
A czy dobrze fiutkuje?

Gość gość
desperat

Gość gość
W czym problem ?