Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ada_a

Rozmowa przy kawce.

Polecane posty

O co Ci właściwie chodzi? Mam wrażenie,że mnie nie lubisz,a jednak ciągle się pojawiasz..

Ale oczywiście,że nie o to mi chodzi,żebyś się nie pojawiał. Zawsze lubiłam z Tobą pisać. Tylko ostatnio piszesz jakoś tak inaczej.

Gość gość
Wez want ado spiertalaj stąd i nie strzelaj focha bo to dobre dla gimnazjalistki. Przestał cukrowac i juz księżniczka obrazona. Moze cie nie lubi glupia kurfo. Tez cie nie lubie bo widac ze kurfisz sie z kazdym szmato:)

Gość gość
gość dziś Ale nie z tobą kmiocie :)

Nie obrażaj się Romantyczny zawsze pisze co myślę i czuję. Miłego dnia.

Gość gość
Głupia suka jesteś ada posrana ksiezniczko na ziarnku grochu. Myslisz szmato, że wszystko i wszyscy kreci się w koło ciebie sciero. Krawaciarz powinien taką peezde kopnąć w ten spasly tyłek.

Gość gość
Romantyczny chciał być tylko zabawny. Może Ada nie zrozumiała.

Gość gość
Ada zauwazyla ze on sie z niej nabija.:-D

Gość gość
Ada to p***bka. Najpierw sie przyjepala do krawaciarza, ze nie przyznał z wypiekami na twarzy, że ma piekne , niebieskie oczy jak ocean :D :D Ale uznał ze są zimne :D to tępaczka jest i matoł jednak ;)

Gość gość
Odpiertala jakąś jepaną księżniczkę a tymczasem to kocmołuch ta ada :)

Gość gość
Czego oczekiwać po kobiecie ada aka brunetka m która sama udawała swoich facetów aż wpadła????:O

Gość gość
Kawka, srawka, d**eczek, roweczek, nutka srutka oto słowa i tok myślenia 32 letniej Ady Want Kamili:-D

Gość gość
Nigi zajepane z neta,ale mogla juz ladne i kobiece zajepac a nie takie bocianie chude. Gdzie tam są te jędrne uda ja sie pytam? :O

Gość gość
Ada twierdzi, że to z jej sesji. Kłamiesz, bo zazdrościsz, że takie kobiety tu piszą :O

Gość gość
Przecież to zdjęcie z internetu nie jej. Czego jej zazdrościć? Przecież ona ma poziom intelektualny marchewki :-O

Gość gość
Jakie kobiety? Wez sie jepnij w głupi łeb. Nawet jesli to jej nogi to chude i malo kobiece. Ada to gimnazjalistka obrazalska a nie kobieta. Infatylne zdrobnienia dobre dla gimbazy. Nie,nie zazdroszczę jej niczego. Mam to szczescie,że nie muszę;)

Gość gość
Ada jest fajna tylko wy zazdrosne łajzy nie możecie tego przeżyć. :-D

Gość gość
ada_a 2017.04.13 Też nienawidzę dźwięku budzika jezyk.gif Mam na sobie szarą koszulkę w różowe groszki z różową koronką. X No sorry ale ktora kobieta dojrzala i seksowna założy koszulkę w różowe groszki i różową koronką? :D Gimnazjalistka albo dzidzia piernik tylko;)

Gość gość
Jesteście podłe zazdrośnice :O

Gość gość
Zazdrościcie Mid zazdrościcie Adzie i wszystkim zazdrościcie bo brzydule jesteście nieszczęśliwe :O

Gość Mrugnięcie
No akurat ja jestem ładną i zadbaną kobietą :) Nie zazdroszcze adzie bo z natury nie jestem zazdrosnicą. Może dlatego, że nie mam sie czego powstydzic ani urody, ani figury :) Nie każda tutaj to zazdrosnica :)

Gość gość
Ja też nie jestem zazdrosna, bo jestem ładna i mądra,a wszyscy tu to tak sobie piszą takie podłości. To niektórzy mówią, że to z zazdrości jest wszystko :O

Gość gość
Jesteś tak piękna i tak mądra że w sobotę przyszłaś to ogłosić na całe forum o zupie i kupie głupia pisdo:+D

Gość gość
Głupia p***a ze mnie zapomniałam dodać, że jestem sympatyczna. Nie zazdroszczę, bo taka jestem :O