Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Miłość i seks, kiedy zacząć?

Polecane posty

Gość gość

Mam 19 lat byłam w kilku związkach, ale wciąż jestem dziewicą. To nie tak, że jest mi głupio, że się nie puściłam przed osiemnastką jak moje koleżanki... no trochę tak. Od zawsze mi wpajano, że powinnam się szanować, tak więc robiłam. Nie chciałam stracić cnoty z byle kim, ale teraz zaczynam się obawiać, że to wygląda jakby nikt nie chciał mnie ruszyć. Coraz bardziej się martwię, że tak może naprawdę być. Teraz jestem sama, od kilku lat, czasem mi brakuje jakiejś sympatii, ale wiem, że póki co nie mogę poświęcić wystarczająco wiele czasu, by związek się utrwalił. Obawiam się, że umrę jako stara panna. Kto to widział, 19-letnia dziewica? Jakoś mi z tego powodu wstyd, chociaż wiem, że nie powinnam się tak czuć.

Tragedia w wieku 19stu lat :-P Ogarnij się dziewczyno. Zrob to kiedy naprawdę będziesz czuła,że to właśnie ta chwila. To chwila,którą będziesz pamiętać do końca życia i ma być najpiekniejsza. Nie rób niczego na siłę,bo wszyscy to robią.

Gość gość
dobrze mala robisz tak trzymaj

Gość gość
normalnie to chciałbym żeby taka osoba jak ty była moją żoną, pewnie za dużo wymagam jak na poczatek ale może dalabys mi szanse na lepsze poznanie Twojej osoby xx010@tlen.pl pozdrawiam Łukasz