Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem samotnym lekarzem, nie chcę żyć, mam już 33 lata :(

Polecane posty

Gość gość

Jw, całe życie tylko nauka

Gość gość
masz fejsbuka?:D Albo jakieś foteczki?

Gość gość
Nie, no coś Ty, fb To inwigilacja w czystej postaci

Gość gość
Jesteś pewnie jakimś oszołomem, który jara się ilością komentarzy, a nie lekarzem. Jakby było inaczej, odpisałbyś na moją wiadomość.

Gość gość
A co Ty mówisz, że inwigilacja. Przy takim zawodzie ludzie będą kojarzyć Twoją twarz z imieniem, nazwiskiem i osobami, które możesz znać. Więc co z tego, że wrzucisz zdjęcie z rowerem, psem, siostrą albo morzem w jakimś klasycznym stroju? Przecież nie trzeba publikować najbardziej prywatnych rzeczy. A ludzi nie zdziwi wcale, że dr jakiś tam ma rower;P

Gość Kasiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Podaj swojego maila jak chcesz porozmawiać poza forum :) skąd jesteś?

Gość gość
Za dużo Ci podpowiedziałam;P Bo właściwie to można po zdjęciach troche poznać, jakim ktoś jest typem człowieka. A tak jak napisałam, byloby pod moją modłę:D

Gość gość
Zgadza się to że jesteś sam. Nie zgadza się, że jesteś lekarzem i się tyle niby uczyłeś. Przegryw kafeteryjny jesteś co sobie dopisuje osiagniecia.

Gość dziewczyna od fb
mirella_ciapara@interia.pl mój nieoficjalny email:D Jak chcesz, tez się odezwij.

Gość gość
Znam lekarza co ma 29 lat i ma czas na naukę dziewczyny i imprezy, więc ten pan tutaj mocno sciemnia ;D

Gość dziewczyna od fb
No dobra, po chwili namysłu przyznaję Ci rację, że przynajmniej nie ogłaszasz się z fejsem na kafeterii;P To nie byłoby zbyt wizerunkowe.

Gość Ninuni
Super lekarzem jesteś zawsze chciałam być lekarzem chociaż lekarzem pierwszego kontaktu niestety lenistwo i brak zainteresowania ze strony rodziców nie zostałam nim, a żałuję teraz mam 32 lata wiec za późno na naukę chociaż.A ty się nie martw ze jesteś samotny w życiu różne jest są złe chwile i dobre,ale jako lekarz pewnie wiesz ze najważniejsze jest zdrowie :) pozdrawiam i powodzenia!

Gość dziewczyna od fb
do : sranie w banie. Każdy ma inne predyspozycje, podejście, potrzeby i start. Jeśli się pochodzi z rodziny, w której od małego się przesiąkło rozmowami rodziców, dziadków, ciotek i kuzynowstwa- lekarzy, to wiadomo, że będzie można poświęcić mniej czasu na naukę, a i jeszcze podpowiedzą, na czym się skupić, u kogo jak zaliczyć, wprowadzą w zawód. A jak się jest rewolucjonistą w rodzinie bez znajomości, to trzeba będzie "móżdżyć" na potęgę.

Gość gość
Rodzice są akurat lekarzami więc pudło