Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Placzliwe dziecko

Polecane posty

Gość gość

Moje dziecko od urodzenia jest strasznie placzliwe i krzykliwe. Byłam u mnostwa lekarzy, myślałam że może jest chory skoro ciągle płacze. Jest okazem zdrowia. Ponoć niektore dzieci takie są. Jestem tym strasznie zmęczona... ciągle płacze i krzyczy, pobawi się 5 minut w spokoju i znów to samo...pomocy... Którejś dziecko też takie jest?

Gość gość
Któraś z mam pomoże?

Gość gość
Mój synek był właśnie taki a do tego jeszcze na wszystko reagował złośnią, czekają ciebie trudne dni, ale spoko wyrośnie z tego choć bedziesz musiała wykazać sie wyjatkową cierpliwością i konsekwencją

Gość gość
Mija 7 miesięcy od jego urodzenia i dalej jest tak samo...

Gość gość
Mój wnuk - zupełnie zdrowy - ryczał prawie bez przerwy do ok. 10 miesiąca zycia. Latali po lekarzach, w końcu sie poddali i wzieli się na cierpliwość. Teraz ma dwa latka i jest bardzo pogodnym dzieckiem. Taka uroda widocznie. ale swoje trzeba przejść. Moje dzieci zreszta tez były dosyc ryczące.

Gość gość
7 miesięcy to dopiero początek trudnych dni z synkiem i gdzieś tak w wieku 5 lat jak wykażesz się cierpliwoscią i konsekwencją to już syn bedzie znacznie spokojniejszy i dużo grzeczniejszy ale w sumie każde dziecko jest inne i może twoje dziecko nie bedzie tak kłopotliwe jak mój urwis.

Gość gość
Dzięki za rady ;) cierpliwości nie raz brakuje... waży bardzo dużo i nie dam rady go nosić ciągle na rękach, a on tak płacze. .. nie potrafię się cieszyć macierzyństwem. ..

Gość gość
Mój syn też był płaczliwy,przeszło po 1rż